Veckans fynd


Härlig ridtur i solskenet blev det nu på em, Kandi va lat och jag njöt av vädret så det blev en stilla tur på ca 1 tim. Fyndade kantareller på vägen, måste ta nån dag i skogen där, det fanns både blåbär, lingon och massor av svamp. Hundarna roade sig på stallgården, föresten roa och roa, Bruttan fick en kyss av stängslet i våras så hon är inte så impad av stället, ligger mest vid bilen och trycker, där behövs ingen inkallning minsann.


I går dansade Lotta och jag loss på aveny, det va jätte bra och vi hade super kul. Mötte upp hennes Joel sen på natten, tog en prommis till statoil och mumsade korv m bröd och räksallad mmmm.
När jag kom hem tänkte jag kissa hundarna, men dom dök under sängen och vägrade komma fram. M hm? Jag hittade mjukbrödspåsen på vardagsrumsgolvet så dom hade också roat sig.

I kväll

På aveny, vilken premiär. :-)

-05

Va vi ner till Lotta, partade loss på Golden Hits hela helgen, och jag känner känslan och glädjen när jag hör den här låten. Vi hade sååå himla roligt.
Den spelades som sista låt så Lotta och jag tog oss en foxtrot till den.
Fick lite gott att dricka av min kära son härom dagen, ska smaska på det i helgen hade jag tänkt, det finns ju lite kul att hitta på.

Goda minnenDen här låten säger mycket. När jag bodde i skönsberg, granne med Linkan, spelade han gitarr och sjöng den här. Det kan man få uppleva i bland nu också men tråkigt nog, långt mellan gångerna. Saknar grannsämjan och den tiden i bland.

Trött dag


Gick av jobbet i morse, trött efter mycket tjafs där.
For till skogen med hundarna, funderar mycket över Liza nu, min lilla panda.
Tog mig en liten nap innan jag skulle till tandis.
Kände hur magen kurrade när jag låg där i stolen, hur kan man glömma att äta? Jag gör det i alla fall. Det har nog blivit psykiskt det där med maten, bara för att jag måste gå upp i vikt så blir det nåt tvång, MÅSTE försöka sluta tänka på det.
När jag satt på hundenshus i kväll så hör jag, som ett skämt; HALLÅ, HALLÅ! Det kom ur min magväska, pinsamt värre! Vet inte hur många som hörde? Hade kommit åt så att telefonen ringde upp Maria och hon ropade för full hals.
När jag kom hem blev det alvedon och kaffe, fattade inte varför jag hade sååå ont i huvudet, just ja va ju till tandis.


Funderar också på att vara vän eller inte vän, ibland blir man bara tvungen att göra val. För sin egen skull och sitt välbefinnande får man ta fram vågskålen och granska sig själv. Hur viktiga är dom här personerna, vad tillför dom mig?
Hur viktig är jag för dom, är jag bara bra för stunden när det passar dom eller tycker dom om mig fast jag har dåliga dagar och inte alltid delar deras åsikter? I bland har man överseende med lite taskigheter, kanske man måste säga några gånger? -Du gör mig lessen bla, men vi är ju alla olika. En del klara, beroende på erfarenheter, hur mycket som helst och en del klarar mindre. Och med tiden acepterar man mindre för man behöver det inte helt enkelt.
Känner mig i obalans efter en diskussion i kväll, vet inte om jag kan sova. Skulle bara behöva en arm att luta mig mot, en kram kanske?

Att någon bryr sig om en
när man inte längre vill.
Är just vad man behöver
för att orka lite till.

Är det nåt att fundera på???

Har nu pratat med en av tjejerna på hundenshus och berättat om situationen i går. Hon tycker inte att Liza behöver tas bort men jag måste ju passa så det inte händer igen. Eftersom hon har så dåligt självförtroende så upplever hon såna här händelser som hot. Jag kämpar med uppbyggnaden av hennes självförtroende och diskuterar samtidigt med mig själv. Hon skulle så klart må bättre hos någon som har ett mindre aktivt liv än vad jag har, en gård på landet där någon är hemma JÄMT med henne, i hemmets lugna vrå, där trivs hon ju bäst. Ja ja få se vad som händer, inget roligt beslut i alla fall.

I love Liza MEN!


Hon har ju inte haft det lätt den här damen, det kommer fler och fler symtom på det. I dag högg hon en man i benet, han höll på att springa intervaller och naturligtvis vände han precis där jag och några till stod och pratade. Och han hade keps, men för mig finns inga ursäkter. Jag har alltid sagt att om hunden hugger så ska den bort, jag kan i alla fall inte ha en hund som hugger, vem vet vad som händer nästa gång??? Försöker förtvivlat få tag på uppfödaren, måste dela beslutet med henne. Är SÅÅÅ himla upprörd och lessen.

Vilken tur att jag inte tittat på os!

Dra ett strå till stacken, kolla länken.
http://funderingar.klevenstal.se/#post58

My best friend!


Lyckan är fullkomlig!!!!
Flugorna dör på stört och rent å fint blir det, min absoluta bästis för stunden. Ett litet sprut och kräken sprattlar sig till döds MOO HA HA HAA
Törs man spruta lite på dataskärmen tro? När den är avstängd så klart, i så fall, måste höra med nån som vet.

Äckligt


I lördags morse va det översvämning i källaren, slambilen
kom och fixade detta. När allt va klart så började det komma upp flugor ur avloppen, både i köket och i badrummet. Jag tror att jag smällde minst 20 flugor sen hällde jag kaustiksoda i avloppen, det hjälpte föga. Nu är det lika många igen, jag håller på att få flugfobi. Förstår inte varför dom måste gå i mitt ansikte när jag sover? Dom skiter på dataskärmen och befinner sig hela tiden där jag är. Varför flyger dom inte ut? Jag kan inte smälla dom när hundarna är inne för dom blir alldeles galna och skäller som dårar när jag andvänder flugsmällaren. Jag håller på att bli galen men i dag ska dom bort.

Söndag


En värmande eld vid strandkanten, den behövde jag i min förkylningsfrossa. Uscha vilka höstvindar vi fått, det har ju inte varit många riktigt varma kvällar i sommar precis.
Eftersom jag inte känner mig riktigt kry så va jag inte med på kräftskivan, jag lovade mig som chaufför. Kom dit vid halv elva, tänkte överaska men hittade inte vägen så jag va tvungen att göra mig till känna. Hur som helst hade dom ordnat jätte bra, partytält vid vattnet och en massa gott att äta och dricka. Ni är toppen Lotta & Joel!!!

Absolut snyggast på festen

I dag har jag haft en hemsk huvudvärk, brukar aldrig ha det. Känner mig som sämsta sällskapet, fast jag har njutit av mitt sällskap, dagen har varit bra trots mitt onda huvud.

Armsjön har

Kräftskiva i kväll

Vilka vill med? :-)
Jag är inte så pigg så jag kör.

Hund collage


Ok

OK Jag fick inte så många som jag hoppats på, blir allt lite nyfiken när jag ser att det är över 80 i bland som besöker bloggen, tänkte att hälften kanske kan göra ett avtryck. Jag är glad ändå och jag lämnar ju inte alltid avtryck själv heller. Men visst är det roligt med en liten kommentar.

Det här är jag, vilka är ni?


Sitter här med min alvedon sänkta feber och den där nysningen i näsan som aldrig ger sig av hur mycket jag än nyser, utmattande. Jag blippar och blippar , ser att det är många som kikar in, många fler än jag trott???? Jag håller fullständigt med Kicki, http://www.fyraben.com/Lava/ . Här bjuder vi på oss själva och vart är kommentarena? Är ni blyga eller?
Nu är det blogg STOPP!!!! Jag vill ha minst 40 kommentarer, minst alltså.

Hallåååå!

Bjud på er själva, bara lite. :-)

18/8


Madde är en riktig bästis, frågade i helgen om hon kunde lösa mig lite tidigare i dag för jag skulle på hundkurs. Ja a det kunde hon. :-) Ja jag har ju slut på semestern nu. Och precis som i fjol så blir jag sjuk, helt otroligt, måste vara psykosomatiskt??? Det va skönt att hon kunde komma och bra för då slipper jag karensen. En stilig man satt i ass rummet i morse när jag kom, hela rummet va fyllt med manlighet, trevligt, och pondus hade han så det heter duga, det behövs på våran arbetsplats, hoppas han får jobba mycket.
Ska nu lägga mig och titta på film, kurera och vila, äta mycket onyttigt måste jag fast det verkar inte hjälpa, kan snart inte ha några kläder alls, allt bara hänger, fy vad jag känner mig bedrövlig.
Krutrut har i alla fall lagt ut bilder på hundarna, fina sörni. Gå in och titta, komentera och beröm.

Tack Madde, den va bra.


  Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan – kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ” Det är hon!!!

Nyfiken


Har nu blippat på krutruts sida hela dagen i vänta på nåt smakprov, men hon håller oss på halster. Jag vet att vi är många som väntar med spänning på nåt litet alster från gårdagen. Men, men den som väntar på nåt gott.....

2 Bra att veta

Koppeltvång

Mellan 1 mars och 20 augusti är det koppeltvång i hela Sverige enligt jaktvårdslagen. Det finns lokala föreskrifter i vissa städer gällande speciella områden, men så fort man är utanför dom områden, eller gatorna, gäller koppeltvång. Detta är till hänsyn för vårt vilt och fauna som har sin "yngelperiod" då.

Skönt att slippa få skäll av folk som inte vet varför det är koppeltvång.


 

Rötmånaden

är ett begrepp i bondepraktikan för en månadslång period i slutet av juli och början av augusti. Rötmånaden inleds i slutet av fruntimmersveckan, det vill säga något av datumen 22,23 eller 24 juli och pågår till 22,23 eller 24 augusti. Perioden började historiskt den dag då stjärnan Sirius i stjärnbilden Stora hunden första gången kunde iakttas i gryningen, numera säger man att det är den period då solen står i lejonets tecken. I flera länder kallas motsvarigheten till rötmånaden för just hunddagarna.

Månaden kallas rötmånad för att värmen och den höga luftfuktighetensom är vanlig vid denna tid på året ger gynnsamama förhållanden för bakterietillväxt, vilket gör att matvaror och liknande lätt blir skämda under denna månad. Emellertid är rötmånaden i stort sett att beteckna som vidskeplighet, eftersom det är själva datumet som folk fäster vikt vid, inte väderleken - om så juni månad vore extremt varm och fuktig och juli och augusti kalla och torra så skulle folk tro att maten börjar bli dålig den 22 juli (och ingen skulle förstå varför de drabbades av matförgiftning vid midsommar).

I folktron tillskrivs dessutom rötmånaden en mängd andra egenskaper, det sägs att det händer vederstyggliga ting under rötmånaden, och att människor kan uppföra sig konstigt.


I dag


På fm när jag kom upp till skogen va det så himla fridfullt och vackert, jag önskade att jag haft krutrut fotografen med mig.
När jag gått en stund så kopplade jag Bruttan och släppte lös Liza, herre guuud vad lycklig hon blev, jag också eftersom hon inte haltade nåt sedan. I bland behövs det så lite för att allt ska kännas fullkomligt.
Det känns i luften att sommaren nog är slut, lite deppigt för jag älskar den, skulle kunna ha sommar jämt. Men snart kan man rulla sig i höstlöven och det är ju inte så tokigt heller.

Blir det mycket snö eller lite snö? Man kan se det på rönnen säger dom som vet.

For på selånger med både gammla och nya familjemedlemmar, det va inget speciellt som imponerade. Jag letar ett koppel till Liza, rundsytt rosa allt i ett ska det va. Hittade inget och lille Arvid blev arg och ville inte vara i vagnen, han ville ha sin mamma, dom kan låta dom små OJOJOJ! Men det gör inget för han är sötaste lilla killen i hela världen.

Ny äten och nöjd, stiliga pappan i bakgrunden.


Måste passa på att umgås innan han åker hem till stora staden.
Jag har lärt den lilla rackarn att lipa, det tycker vi är kul. :-)

Återblick

Fick några till bilder av Madde från ridlägret. Det va en super uteritt med jätte branta stup när vi red i niporna. Där vi stannade för fika stupade det säkert hundra meter ner mot älven.


Sunny day


Bilden är sen förra våren på spikarna.
Och många fina proffsiga bilder blev det i dag, hon är ju super fotograf den tjejen.
Eftersom Bruttan är som hon är just nu och Liza har STOR frustration över att måsta gå i koppel så känndes det som att jag har världens olydigaste hundar. Men jag är säker på att hon absolut fick några bra bilder. Lisas Snoddas har nog aldrig blivit tilllåten att hoppa så mycket som han fick i dag. Dom va helt utmattade när vi kom hem.
Ska nu luta mig en stund, få se vad det blir i kväll, finns lite att välja på.

Hörde den här i en jätte bra film, riktig snyftis.


Bra va? Bounce heter filmen.

:-)


Bästa kockmiddan fick jag i kväll, hon är suverän på mat den här bruden MMMMM, vi åt så magen stod i fyra hörn. Kyckling med röd currypasta och cockosmjölk. Vacker är hon också, I LUVE YOOOU!
Tänk att hon va 2 mån när jag träffade hennes bror, huva vad tiden går.


Också umgänge med den lille sharmören så klart, han är super härlig, skrattar hela tiden och vill redan bara stå upp och hoppa. Han har fått nån otäck hosta, hoppas det snart går över.

Annars har jag tillbringat dagen med att reda ut Lizas päls och det har tagit nästan hela dan, nu är hon ny badad och fin för morgondagen, lite till borstning i morron bara. Bruttan är ju som hon är hon men hon ska få lite balsam och borstning hon också.


Ny badad, inte överlycklig precis.

Nytt ord

Jag har lärt mig ett nytt ord. Alexitymi. Det är ett begrepp inom psykologin som beskriver ett tillstånd där man har svårt att sätta ord på känslor, fast känslor finns.

Jag började läsa en bok för ett tag sen men det va en massa konstiga ord såna där som bara är jobbiga att ta in, så jag la boken åt sidan. Jag tänkte ge den till en "vän",har fått för mig att han förstår såna där konstiga ord bättre än mig :-), han ska få den men jag ska läsa lite till först. Jag öppnade boken i går igen och bläddrade fram några kapitel för att kolla om hela boken va så där krånglig, det va den inte, så jag läser vidare.Ett av problemen som beskrivs är just alexitymi och det är nog många som har det utan att förstå. Jag har aldrig hört talas om det.

Ett vanligt problem är att det är svårt att skilja mellan känslor, som t ex mellan vrede och ledsenhet eller mellan sexualitet och kärlek, vilket komplicerar relationerna till andra. Vid alexitymi är det vanligt att man nästan aldrig gråter, men när gråt väl kommer är det ofta i rikliga mängder utan att personen riktigt förstår varifrån känslorna kommer.Det finns också en brist på fantasi. På 1980-talet började man tala om primär alexitymi, vilket innebär att personen har stannat upp i sin känsloutveckling. De ligger kvar på en preverbal nivå (innan dess att man lärde sig tala). Det kan inträffa om man haft en känslomässigt torfig miljö och fått för lite kontakt med sina föräldrar. Vi är i behov av djupemotionella miljöer för att utveckla känslomässiga nyanser.
Den här diagnosen går absolut att göra nåt åt.

Jag känner jätte många som inte har haft det så lätt i barndomen.

Frisering


Är det slut på sommaren eller finns det lite kommande värme att hoppas på?
Hur som hellst så är det hårigt och tovigt värre efter sommarens bad, sandrullningar, stallvistelser & skogsbesök. Bruttan släpper i vanliga fall inte mer hår än vad som fastnar i borsten, typ en hand full. Jag tog ut henne i dag och jag tror jag fyllde halva soptunnan, herre gud! hon måste vara i nåt slags pälsbytar stadium? Fin blev hon till slut. Sen for jag ner till strömszoo och pratade med hundtrimmaren där, måste ha ett bra balsam till Liza. Jag behövde bara säga att jag har en bearded så förstod hon problemet. Själv har jag varit lite rädd för att vräka på balsam och låta det sitta kvar, det kan ju bli hud och mag problem om dom får i sig, men det va som tur va ingen fara. Så nu är det bara att balsamera hunden, så hon lär väl halka ur kopplet. Dom MÅSTE vara fina tills på lördag. Har förmånen att få dom fotade av en super, super duktig tjej, ska bli så himmla roligt. Kolla in hennes sida, lovar att du blir sittande Lääänge. krutrut.com

En vänJag ställer stora krav på en vän. Det finns somliga som ryggar inför den typen av krav. Men vem vill ”nära en orm vid sin barm”? Jag vill känna från dag ett att den person som går vid min sida och bär namnet ”vän” är att lita på i alla väder. Avund är något mycket ont som inte får förekomma mellan två vänner, då den känslan har en förmåga att urgröpa all tillit och kärlek. Jag ger 100 procent av mig själv i mina få men ytterst betydelsefulla relationer. Så sårbar är jag, att jag förlorar en del av mitt hjärta om du sviker mig.

*


Lågt EQ är sämre än lågt IQ.

Ingen behöver alla, men alla behöver någon.

Den vise talar om vad han ser, dåren vad han hör.

Krångel igen


Fick en räkning i går från trafikförsäkringsföreningen, dom vill ha pengar från den 20/7-24/7 för obetald försäkring. Datumet på ägarbyteslappen va otydligt så dom kunde inte se skillnaden på en 0a och en 5a. Jag köpte ju bilen den 25/7, SUCK! Va trött jag blir på krångel, måste nu över bevisa detta, skicka kvittot bla. Helt otroligt att jag ska måsta krångla med sånt här.


Jag hade bestämt mig för att lämna hundarna på dagis nu när jag börjar jobba, men det känns inte riktigt OK och man ska ju gå på känsla. Har nu suttit och kollat på blocket efter hundpassare men dom annonserna är inte kvar. HM grubblade en stund??? Ringde upp en bekant och la ut lite krokar. Vem vill passa två hundar för 2 tusen i mån ca 12 kvällar och nätter i mån? Det måste finnas nån? Och framför allt det måste kännas OK. Sen känns det ju bättre att gynna nån som behöver pengarna bättre.

Onsdag


Tina ringde för att tala om att kortet när hon rider Arvakur i pass va jätte bra! Va! Ja pass läggningen va super för oss som stod och tittade på men bilden blev ju så suddig. Men det är ju klart, hon är ju proffs ( i mina ögon) så hon ser ju det vi inte ser. Kul i alla fall tycker jag.
På den här bilden rider hon tölt, den är sen i vintras.

Har haft läckande rör i badrummet i dag, inte bra, då dök två snyggingar upp och fixade det.

På em for jag i väg och plockade lite svartvinbär, måste bara ha svartvinbärssaft, det fanns inte så mycket men några flaskor blir det väl? Va bort bjuden på go fika i kväll, det är så mysigt att luta till sig i en god väns soffa och bli lite upp passad, det gör vi om.

2 glädjeämnen

HALLON!!!

Det finns hur mycket som helst, behöver knappt röra sig ur fläcken, MUMS!

Arvid!!!


Har haft förmånen att umgåts med honnom hela em och kvällen, han är bara sååå underbar. Vi har flygit flygplan och ridit på hundarna, klappat marsvin och myst. Så har vi naturligtvis smaskat hallon och vaniljglass, super mumsigt.
Blev bjuden på stektsill och löksås, också mumsigt. Jag har nu lovat Arvid att vi ska på kubenbadet om det blir bra väder så vi får hoppas på det.


Myser med sin vackra mamma, puss, puss!

Till Helene, Maria, Madda, Lisa, Madde & TinaOch en länk för att göra reklam åt min fina vän, KRAAAM!
http://www.heleneoliv.se

Impuls!


I dag har jag, Liza, min son och hans Peace varit på hundenshus, klickerträning va det, jag måste ju få Liza att söka kontakt. Det gick bättre än jag trott, duktig vovve!
Sen vet jag inte vad som flög i mig, ja, ja, jag anmälde Bruttan till lydnadskursen, det kom som en impuls bara. Lydnad, lydnad, lydnad, kan det bli för mycket??? Absolut inte!
Det är ju sååå himla kul att gå kurs, lite dyrt då, men, men, jag har ju inte så stora utsvävningar i alla fall.
Eftersom kursen började i dag så känns det som jag har tillbringat hela dagen där, förutom fm då, hade apt på jobbet då i 2 tim, så den här dagen har bara svichat förbi.

Skit väder


Vet inte riktigt vad jag ska göra? Eftersom det verkar bli halvdant väder så funderar jag på att åka tillbaka till ramsele. bestämmer mig i kväll. Jag är hellre där och myser än sitter hemma här och kollar på regnet, det finns ju några som längtar efter mig där. :-) Ska checka med Lotta och Arvid först vad dom har planerat. Det är ju sista semester veckan och jag känner att jag vill kunna njuta av den.

Helgen

På lördagen va det invigning på nya hunddagiset i skönsmon, jätte fint hade dom fått till det. Men eftersom dom bara vill ha heltidshundar och bara har öppet mellan 06-18 så är det ju inget jag kan nyttja, synd.
Sen åkte vi vidare till årskogen på beardis träff. Lizas uppfödare hade ordnat jätte mysigt med mycket gott att äta.


Äldsta damen i gänget, 13 år.


Anita grejar lite med Liza

Kamphund?


Inget särskilt


Hade tänkt tillbringa helgen med lite party på drakbåtsfesten men feelingen för det finns inte, försöker tänka bort mina lessna kännslor, önskar att det fanns en av och på knapp men tyvärr :-(
Tur att Lotta är hemma, har varit hos henne och lilla Arvid och myst i några timmar, fick go middag där också annars har det inte blivit nån sån heller, hon är ju kock min lilla svägerska.
Tänkte ett tag att jag skulle dricka lite vin men nä ingen ide det gör nog bara saken värre.
Kram, kram

Ridlägret


Veckan har varit helt underbar.
På måndan fick vi hålla på med en jätte känslig unghäst, han är inriden men inte hanterad speciellt mycket, det gick inte att göra speciellt många rörelser när man satt på honnom. Ex, om man kliade sig i ansiktet flög han i luften, men målet är ju att han ska lugna ner sig så vi utsatte honnom för så mycket som möjligt så att han ska vänja sig.

Vi har hållit på mycket med ledarskap och att göra hästen så kännslig för hjälperna som möjligt, mycket intressant.
På onsdagen red vi trailbana, Tina la ut en massa hinder som vi skulle få hästarna att gå i och på, lite hoppning blev det också. Jag har ridit Tinas gammla sto, 23 år, och hon är inte lätt att hantera, hon har nog varit galopphäst i sitt tidigare liv, det är bara full fart framåt och jätte svårt att få henne att trava. Jag känner mig ledbruten och har massor av träningsvärk.

Här får vi hjälp att hämta hästar, dom är ju häst proffs dom här små tjejerna, dom rider och longerar varandra på sina småttingar, helt underbart att se.Bus i hagen.Tina tränar avelshingsten Prins, det är tävling på vången om 2 v.


Flygande pass på Arvakur, det går undan kan jag lova, svårt att fånga på bild.


Hästar i vila.


Fika paus på uteritt, klicka på bilderna.


Barnen myser i husbilen.


Nicolina och Ör


Jag och Loke, den känsliga.

Vad kan man va säker på?

Tänkte blogga om veckan men jag tar det i morgon eller nån annan dag.
Det känns som om jag har fått ett hårt knytnävsslag i magen, ni vet så där så att luften går ur en?
Livet är erfarenheter och av dom slipas man. När det gäller nära och kära så TROR man att man är säker. Men vad är man säker på och vad är sanning? I mina ögon är det det man ser, allt annat kan aldrig bli 100%, det är sorgligt. Det gör så ont och man blir så lessen när man hamnar där, skölden blir också tyvärr hårdare. Hur ska man kunna bli mjukare och hur ska man kunna veta att folk säger sanningar? Vill inte hamna i den här situationen nåt mer, vad gör man, isolerar sig? Jag vill vara glad och känna närhet och trygghet!!! Finns det?

Kul kvällJa den här lurade vi på hela vägen hem, det är nästan 30 år sen Isabelle, helt otroligt!!!!
Lite på pickalurven då kanske, men, men, who cares???
Hur som hellst va kvällen super rolig, hade nästan roligast i bussen hem, Isabell du är helt underbar! :-)

Helgen & kommande vecka


Man kan väl bli galen när man vaknar halv 7 på en lördag morgon, vad gör man? super pigg.
Jo just ja! Jag har ju en hund som behöver pålsvård, hittar på tusen och en onödiga saker först men klockan går jätte sakta. Så det är bara att sätta borsten i den stora tovan och börja reda ut, kvistar, mossa ja ni kan inte tänka er vad som gömmer sig där. Plågar henne halva fm, får ta resten sen, det är bara benen kvar, hon bli så stilig så. Nästa helg ska vi till uppfödaren på valpträff, spännande.
Va på birsta i dag och skulle handla på rean, vad hittade jag då? Jo en t- tröja för 40:- och en massa fint till små tjejerna. Jag borde inte gå in på barn, kan handla hur mycket som helst, hittade ett par badbrallor till lilla Arvid också.


I morgon bär det av till ramsele, Madde och jag ska på ridläger, det ska bli super härligt, också får jag ju vara med tjejerna, hoppas vädret blir bra bara, önskar inte för varmt och inte regn.


Också den här damen då, hon har en riktig knäpp period nu, fyller ju 2 år den 18/8. Hon drog efter älg i dag, i vanliga fall brukar hon komma på typ 3 min, inte i dag. Hon skrek och skällde på älgen i säkert 20 min, när hon kom va hon helt slut, tungan har aldrig varit så lång. Det blir bra med miljöombyte för henne, bara hon inte jagar björn.
Nu ska jag försöka pigga upp mig efter att sovit lite middag.
Tänkte åka ut till juniskärs cafè, No comments spelar där i kväll, ska bli kul att träffa Isabelle & Peder.
Ha det bra i veckan alla, det ska jag ha, bloggar om deras dator fungerar. KRAAAM!

RSS 2.0