Småleende

Sitter jag fint medans matte plockar lite blåsippor, ja man får faktist plocka dom här uppe i norrland.
Ha en bra helg alla.

Matte jobbar i helgen så jag åker till junsele med min helg husse å matte tjingeling.

Veckans vråååål

Råkade jag ut för i går. Jag fick den mest rabiata psykutskällningen jag nånsin har fått, av min granne. Och vet ni varför? JO vi fick en ny hyresvärd i höstas och han är inte så bra på svenska så han bad mig göra ett anslag om att det är förbjudet att rasta hundarna på gården. Gården har nämligen sett ut som en hundlatrin i vinter. Jag hjälpte honom med detta eftersom det INTE är självklart och sunt förnuft för vissa att INTE rasta hundar på gården. Det va det som min granne skällde ut mig för + att hon undrade vad jag hade för konstiga barn här som måste krypa på backen??? Ja hon skrek och gapade så jag tänkte att här kan jag inte bo kvar. Vi har alltid haft det fint och mysigt på våran gård men det är tydligen ett minne blott nu?  Min granne har 3 små hundar som hon rastar på gården.


Vad gör man med såna här människor??? Nästa gång jag ser en hundskit på gården ska jag stampa in den i min sko och smeta den på mattan i trapphuset, kanske fler klagar då? Eller så gör jag så här.

Soligt

Fick ett fairytailspel (lyckta) Av en jätte go kompis i går, den är såååå fin, TACK, TACK gulliga Margith!


Annars har vi varit uteuteuteute och njutit av solen.
Ni kan inte ta pinnen hahana!!!!

+22 feeeelings


Blåsippor, vitsippor, porlande bäckar, solvarma kinder, skitiga fingrar och glada hundar det är vad helgen har bjudit på. Nja alla hundar har inte varit glada utan måste moppsa upp sig och få utlopp för tonnårskännslor. Imra moppsade på Bruttan, vet inte varför? Bruttan visar såå tydligt att hon inte vill bråka och går sin egen väg, tillslut blev det ett "litet" försvarsbett i benet på Imra, tråkigt, tråkigt att hon inte kan ge sig. Ullabellas matte blev på hoppad av en pitbull som käkarna fick bändas loss på, tur att det "bara" tog i jackan. Sonens "lilla" Peace blev huggen av en hund i skogen så blodet rann från hennes läpp, hon va inte ett dugg bekymrad över det, vet inte om hon ens uppfattade vad som hände hon hade bara fokus på vart Bruttan skulle. För övrigt har helgen varit suuuuper. JÄSP!!!Vårbad är skööönt!


23 april

I fjol va det så varmt att man kunde gå i linne och vada fötterna ute i bergafjärden, hoppas det blir så varmt fort. Tog med mig hundar och en sallad, gick upp på berget vid skutbanan och lapade sol, skönt fast lite blött om fötterna i gympadojor, det va alldeles för mycket snö kvar.


Jag gillar inte små ettriga, skälliga, nervösa hundar, inte min grej. Den här damen är en klass för sig, helt otrolig hund jag älskar henne fast hon är en shelti.
Filippa

Soligt

Äntligen har det kommit lite värme, är ledig några dagar nu så jag hoppas att det håller i sig, vill bara va ute i solen och njuta.

Blev bjuden av gulliga Maggie i måndags, föreläsning med Janne Bylund, han är helt underbar, skulle få gå på sånt varje vecka och skratta så tårarna sprutar.

Lyckades ta en fin bild på Tina och Prins i helgen.


Annars har det varit jobb, jordgubbstårtätning, bilen fixad och besiktad och sååå klart myset med bästisarna.

Den fula ankungen!

Ja vad säger ni? Själv tycker jag det är så rörande att hela toarullen har snyftats upp.
Klicka på bilden.

Min helg blir

Energi påfyllning med bästisarna.


Lite brottningtävling, islandshästtävling och 18 års kalas.


Bara vetskapen att dom kommer ger energi, nu ska jag städa, tvätta och gå lååång prommis med Bruttan.
Ha en bra helg!

Fina priser

Kan man vinna, till hunden, om man hittar på nåt bra namn när hundenshus har öppet hus.
Har ni några tips? Mottages tacksamt.

Vår


Har vi fått känna på i helgen, på måndagen gick jag runt sidsjön och solen stekte verkligen, tänk vad glad man blir.
Bloggen har fyllt 1 år, glömde att säga grattis, glömmer allt nu för tiden känns det som och det är vansinnigt stressande. Det är också ett år sedan jag fattade att jag va sjuk, har gjort allt för att ta det lugnt men i bland går det inte. Enbart hade ett inlägg om sin utbrändhet, det är tio år sedan han blev sjuk och tydligen får man dras med det. Jag märker ju att jag tål inga måsten, ingen stress, måste skriva upp minsta sak för att inte glömma och jag vill inte lova nåt eller bestämma nåt för det kan bli ett måste. Jag gör det jag känner för för dagen, i går hade jag fyra samtal som jag måste ringa om på jobbet, blev helt slut senare eftersom dom var viktiga och jag blir så stressad av att jag kan glömma.


Den här damen har tillfälligt koppeltvång, hon stack från LV5 ner till södermalmsgatan, min kompis ringde och sa att hon va där GRRRRR! Hon får bara INTE lyckas med såna dummheter. Jag har nog varit en tråkig matte den här veckan?

Lååååångfredagen

Spenderades med Maggie & Kompis, hos hennes föräldrar vid havet utanför hudiksvall. Soligt och fint hade vi det och naturligtvis MÅSTE Bruttan göra galenskaper, trodde hon hade blivit vuxen men icke. Hon drog ut på isen med Kompis i släptåg, det va ju ankor där ute.

Kom vi drar, här vare mycket nytt att nosa på.


VADÅ STANNA???


DIN FEGIS!


JA JA JAAAAA!

VI KOMMER!

Dags att åka till blåkulla

Vi har försökt att styla oss inför färden, det blev väl sisådär men det får duga.


Ska vi åka då?

Dokument utifrån

Ja vad säger man ? Jag såg det här och ville bara stänga av men kunde ändå inte sluta titta. Ni som inte sett det gå in och titta. Jag kan bara säga en sak, jag är väldigt, väldigt glad att jag inte är speciellt rasbunden och framförallt inte utställnings intresserad, jag bojkottar detta. Sen har jag ju väldigt dåliga erfarenheter av uppfödare. Åååhhhh jag älskar min Bruttan ännu mer!

Självklart Peter!


För ett halvår sedan samlade vi i bloggvärlden in över 100.000 kr till Barncancerfonden till insamlingen jag startade under namnet "Den jävla idioten".

Du kan skänka 50 kr direkt genom att sända ett SMS med texten Besegra 9 till telefon 72900.

Sabina skrev flera gästbloggsinlägg i bloggen Enbart. Hennes sista var också en av de mest gripande. http://enbart.blogg.se/2009/january/090117-enbart-gb-av-sabina.html

Jag hoppas att du vill sända några SMS och skänka pengar till Cancerfonden. Kopierar gärna texten och sprid den vidare.

Tack för att du bidrar. Sänd en extra tanke till Sabinas små barn! http://mittlivsabina74.blogspot.com/

Här kan du också beställa hennes bok som nyss kommit ut "Livet kan inte vänta"

Peter PC Carlsson

Toppen tips

Fick jag av Tina, hon skulle sätta såna på hästarna, björn pingla, jag tänker absolut införskaffa en. Ska vi beställa tillsammans?

Inget aprilskämt

Som många trodde, det står i tidningen i dag, törs man gå där nu då?
Njae inte jag i alla fall.

Det är inte normalt att björnen vaknar så här tidigt, det är fortfarande för mycket snö så den hittar ingen mat och blir då farlig.

Taa ta taaaa

Här är Wildas och Bruttans blivande vän.
Trrrrummmvirrrrvel


Härligt har vi haft det på kliss i dag, hoppas det håller i sig.Tog en sväng till hundklubben sen i kväll, härligt när kvällarna börjar bli ljusare.

Rösta!

Hallo everybody!
Gå in här och rösta på vårt bästa lokala band, ge dom all stjärnor du kan det är dom värda. Snacka om att man blir glad på deras spelningar, riktig, riktig happyparty musik.

Fick medelande av Isabell i går att dom spelar på Railway saloon på skärtorsdagen, klart vi kommer, eller hur?

Björnfrossa

Får man när Bruttans dagisfröken ringer och säger att det är björn på LV5, det finns fotobevis på spåren. Hon tyckte inte jag skulle gå dit för hon vill ha kvar Bruttan, Ja a det vill jag med. Jag letade bilder på björnspår och fick upp den här.

Det tycker jag va lite lustigt, flickornas pappa med sin jakthund Natars, ja han jagar björn.
Hittade bild på spår också.

Nä men ojsan det där va nånting annat "fniss".

Provar igen.

Så där ser dom ut sägs det, usch! Jag vill inte hitta några i alla fall.

RSS 2.0