Snart 2010"stilla"

"stiiilla"

STILLA!!!

YES! hon satt blick stilla. Kan ni tänka er? Bruttan sitta stilla med nåt konstigt på huvet...
Ok, det fanns en ytte, pytte liten skinkbit som hon gärna ville ha, jätte gärna.Ta det lugnt i kväll nu och Gott Nytt År påer alla.

Vem är du?


Sniff, tillhör du också mig?


Nä men uffa!!!


Men! Matte vad är det för nåt? Luktar konstigt...


Ja ja inte är det min i alla fall.

Socker sötaste


Små grabbarna, dom blir 8v på torsdag, så nu är det väl dags att annonsera ut dom. Full fart är det, läskigt tycker Bruttan som måste skälla om dom bli för närgångna. Hon har i alla fall slutat att jaga stor katterna inne, toppen.
Nu ska jag snart i väg på sista nattpasset för i år, blir ledig tom den 9e januari sen, härligt!

Hoppas ni har en härlig jul helg?

Så här stod det på nyheterna i dag:
Det är populärt med hund i Västernorrland. Mellan 2003 och 2008 ökade antalet hundar med nästan 10.000, från 8.596 till 18.500, uppger Radio Västernorrland.

Bjuder på den här...

Dom är duktiga att träna hundar i ungern, dags att börja öva inför nästa jul.

Som vanligt ville inte Bruttan så jag fick offra mig


God Jul på er...

Snööööööööö


Så man nästan drunknar men jag tycker det är härligt och Bruttan med. Enda problemet är att jag inte har nån värme i bilen, fläkten har pajat, så det är bara att traska å gå. Har dragit en sladd genom dörren så att jag kan ha cupevärmaren i gång, hoppas jag tar mig till och från jobbet i alla fall. Håll tummar.

På Lindas begäran!!!

Jag skulle sälja ett marsvin i går, det visade sig att det hade ohyra. Jag med mitt föråldrade seende kunde inte se den pytte,pytte lilla ohyran. I dag lånade jag en lupp och då såg jag dom. Nu är djur och burar avlusade och herren i huset har blivit hämtad, han är utlånad till två damer som vill ha bebisar med han. Åh saknar han redan, han är ju den underbaraste charmör man kan tänka sig.


Försökte fånga damerna när dom tigger vid burkanten.


Mormor, mamma och bebisar, dom blir 2 v i morgon.


Också lillkillen då, han blev ju ensamen nu då pappa åkte i väg för att roa sig några veckor.


Också har vi katt familjen då, myser på köksgolvet.


mmmmmmmm namnamnam.....

Pappa tar hand om en stund.

Och sist men absolut inte minst, hon som är livrädd för att bli pysslad med. Lägger sig på den säkra platsen, så det är bara att kravla sig under sängen i fall man vill ha en bild på henne. Kommer inte för allt godis i världen. Huga om hon skulle måsta bli borstad eller nåt annat tramsigt.


Yes!!!


Har lääängtat sååå efter snö, blir nästan sjuk av det dystra mörkret, hoppas nu att den ligger kvar. Ljust och fint, tom i skogen på kvällen. Sticker snart och jobbar ett 18 timmars pass sen är jag ledig till måndag. Bruttan ska på dagis efter sitt löp uppehåll.

Jag fick en känning...


Såg Anders Skoglunds pojkar i både tidningen och på tv i morse, jag tänkte att dom har gjort det bra grabbarna. Fick då en känning att jag kanske skulle ha gjort en v75a. Ringde till lilla farmor och frågade om vi skulle dela på en. Sagt och gjort, jag ritade ner 7 hästar också fick aparaten ta ut dom andra. Och JIPPIE den gick in!!! Naturligtvis så va det inga stora pengar men vad gör det, hur ofta får man 7 rätt?
Synd bara att inte grabbarna fick vinna med sin Vildvitter, Järfsöfaxens son.

8 år


Huga vad tiden går........
Tänk att Nattis är 8 år oj oj oj stora damen.
Å tänderna byts ut.

Gullunge! Hoppas din dag blir toppen, tusen kramar!

RSS 2.0