Bedrövligt

Är livet i bland.
Farmors lilla hjärta löper


Också hon då???

- VART ÄR MINA VALPAR??????

Dagen har annars varit jätte bra med hund och människo sällskap.

Fina kojkern Kompis


Sedan blev det go fika med kaffe och..........
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMI går gick vi på stadshuset och hade drickaciderdansalosskväll. Va hemma kl 2 nöjd och trött, åt 2 mackor och dök i säng. Pigg och glad i morse.

HMMM


Morgonen börjar med att hon piper och gnyr när vi ska i väg, det är en väldigt hög ljudnivå på lätet, hon väckte nog ALLA grannarna och risken för en anmälan om djurplågeri kändes innanför skinnet. Lämnar in henne till kompisen, kompisen ringer vid två och står långt uppe i skogen. - Bruttan har sprungit hem, till henne, och står och hoppar på dörren, grannen hade ringt henne och berättat, hon tog hand om henne. Hon har några bebisar där också, det går snabbt för hundar att skaffa såna ibland. :-S  Stackars K att måsta oroa sig för att hunden skulle bli påkörd. När jag kommer och hämtar henne tar jag bort alla bäbisarna, kände att det får vara nog. Va hem en snabbis innan hundkursen, hade fått tips av underbaraste Lisa, är såååå tacksam. Alla tips är välkommna!!! Bäbisarna här hemma är också bort plockade, nu ligger hon tyst på hallmattan och sover.

3 fördelar med en skendräktig Bruttan.

1. Hon ligger blick stilla när klorna ska klippas, sprattlar som en dåre i vanliga fall.

2. Hon äter obehindrat, varannan dag i vanliga fall.

3. Hon går inte en meter ifrån huset fast hon är lös och det händer en massa ute vid gatan, händer aldrig annars.

Nackdelarna orkar jag inte räkna upp.

Bäbisar

Kan dom flesta av oss skaffa men vi får aldrig bestämma hur dom ska se ut. Det kan hundar.
Bruttan är skendräktig! Fast det är 2 månader sen hon löpte.
När jag klev upp i morse så undrade jag vad det va med henne, hon har legat på hallmattan hela natten. När vi skulle gå ut så låg hon kvar (händer ALDRIG), tittade anklagande på mig och visade vitögonen, fick locka henne med godis och hon vägrade att släppa en liten pipmus som hon hade i munnen. Hon  vill inte gå ut och har våldsamt bråttom hem. Hon ligger på hallmattan med sina bäbisar. HMMM???? Extra aktivering nu då......

Två nya bebisar har tillkommit, en gummi pipmus och en grön glitterboll.

Å ännu mera

SNÖÖÖÖ, THEY LOVE!

Bruttan ÄR lydig!
Jag skulle åka från södermalmsgatan i em, laddade hela kroppen med "HON SKA LYDA" bad henne sitta ner vid dörren, okopplad, när jag öppnade den sen sa jag -Nu går vi fint!  Hon gick fint, om än några steg före, så gick hon fint fram till bilen på andra sidan gatan. På kommando sitt så satte hon sig vid bagageluckan och satt snällt och väntade till jag hade öppnat och sagt varsegod. Yes det finns hopp. Stolt matte i dag.

Dripp droppGenom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg, så visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet.

Hämtade den hos Annika


Mer å mer å mer


Snöööö, hon älskar snö och jag njuter av promenaderna i skogen, det är ljuvligt vackert med all snö på träden.
Men jag vet faktiskt inte hur jag ska få ut bilen från gården, det är väldigt oskottat och jag har fått inflammation i en axel AJ AJ AJ! Det beror nog på skidåkningen och den är ju inget tvång så det går nog fort över. Nä nu tar jag hunden och plumsar mig ut. Ha en bra söndag.

Ännu en


Evigheten är berikad med ännu ett änglabarn.
Jag miste 3 små brukarbarn inom loppet av 16 månader, jag vet hur det känns. Störst är förlusten av den lilla sen saknaden av arbetskamraterna och oron med ovissheten om vad det ska bli sen.
Vi vet många gånger, vi som jobbar med det här, att det oftast blir på det här viset. Men eftersom vi lärt oss att ta vara på dagen och stunden så njuter vi av detta jobb. Jag va inte assistent åt den här lilla men jag skänker många, många kramar till dom som var.

Japp


Nu har jag grönt kort och får tävla med draghund ASGASGASGASG!!!!
Ja ja få se hur det blir med det i framtiden, måste lära mig att åka skidor först och främst. Skam den som ger sig. Man ska ju lära sig nåt nytt varje dag sägs det, fast det vore ju klokt om man insåg sina begränsningar i vissa samanhang. Sov gott nu alla!

Eftermiddag hela dagen

Har det känts som i dag, gråmulet och halvmörkt hela dagen.
Jag tog i alla fall mina vallningsfria skidor + utrustning till hunden, en kompis och hennes hund och for till spåret för att övertyga mig själv om min hopplöshet på skidor. Det gick över förväntan bra så i morgon tränar vi lite till.


Bestämde med hästägarinnan tidigt i morse att vi skulle rida i kväll, sagt och gjort så for jag i väg. Vi va båda optimistiska trots vädret så vi drog i väg i halv stormen. Insåg efter halva vägen att det va nog ganska synd om hästarna, dom fick mer än styltor under hovarna fast dom sprang så det va bara att vända om hemmåt. Ja stackars hästar dom höll på att gå omkull hela tiden i denna klistersnö.
Nu sitter jag nöjt inne med lite fika i värmen.

Tänder ett ljus


Det är 4 år idag, sedan jag satt hos min kompis och höll hennes huvud i mina armar när hon dog.
Jag saknar henne varje dag.

Gå in här och läs, jag tycker det är viktigt. Man vet aldrig vem det drabbar nästa gång.
Det här är också väldigt sorgligt.

ASG!!!!!


Ja a ni i dag har jag provat, OBS! provat att åka skidor efter Bruttan, den stackars kursledaren va tvungen att åka lite före mig för att han inte (min egen slutsats) kunde hålla sig för skratt, jag har full förståelse för honom.
Det började med att han plockade fram sina skatingskidor (tävlingsskidor, väldigt bra vallade), han sa att jag kunde prova att åka lite fram och tillbaka med dom. HALLÅ!!! fram och tillbaka? När jag väl fått på mig ena skidan så tog det typ en kvart att få på sig den andra, det gick helt enkelt INTE att stå still. Han såg ju hur illa det va så han tog Bruttan och skulle köra lite men när hon inte såg mig ville hon tillbaka så han släppte henne och hon kom rusande och hoppar av glädje när hon kom emot mig, där hade vi första fallet. Sen gav han mig sin hund som skulle dra mig, det gick bra en kort bit men sen blev jag tvungen att skrika.
- DET GÅÅÅR FÖR FORT!!!
Han svarar
- MEN SLÄPP HUNDEN DÅ!
Ja ni kan ju bara tänka er, sen ramlade jag mig runt spåret intrasslandes i lina, stavar och skidor. Ja a Bruttan får utstå mycket hon med sin tokiga matte.
Vi ska ha skidteknik på onsdag utan hundar men jag tror inte att det hjälper, jag blir nog aldrig nån skidåkare. jag har mailat kursledaren och bett han att tala om för killen som har skidteknik kvällen att jag INTE kan åka skidor så han vet vad han har att vänta sig.
HA HA HA HA HA HA HA HA HA
Jag har skrattat mig svettig hela em, kvällen, drömmer nog mardrömmar om detta.
Det är tur att jag uppnåt den höga ålder där man har slutat att skämmas utan kan bjuda på sig själv och vara glad åt att kunna glädja andra.

Och till Tina JAG HAR INGEN, ABSOLUT INGEN BALANS!!! Inte på skidor i alla fall.

Okeydå


Både ramsele Marie & Prille har nu ställt frågan och jag känner mig som värsta mesen, har ledig helg och bara sitter och mesar. Nä nu tog jag mig i kragen, dusch och fram med förvandlarväskan och cider. I går va ursäkten godtagbar  -Nä ä det är sååå kallt ute
Töntigt! Ja jag vet.
I dag
-Ok jag kommmmer!

OBS! jag dricker INTE 7,0 or, det räcker med 4,5 or. Dansar bra ändå.

Äntligen!

Har jag fått hjälp att bogsera upp bilen från gården, den gick i gång också, precis som jag trodde, så jag kunde köra ner den till verkstan. Det värsta jag vet är nämligen att hänga i snöret bakom, ingen kontroll och dåligt med bromsverkan.


Jag har hela tiden sagt att det är startmotorn som pajat men som en drygt 1 1/2 meters blondin så är det ju ingen ide att säga nåt, inte till karlar i alla fall. Jag kan ju omöjligt veta en sån sak, så förslagen på fel har haglat in. MM får väl höra till veckan nu då, skönt att få den fixad i alla fall.

FRRREDAG

Och det har blivit mycket frost i skägget i dag brrrrr, hade tänkt befinna mig i ramsele i helgen men! Trasig bil fortfarande och sen är det ÄNNU KALLARE där huga! Det räcker som det är här. Man måste ju ta på sig ALLA kläder man har nästan.Jag stannar gärna här?


Så nu står jansson i ugnen, till den blir det en öl och värmeljusen är tända, varmt och gott!

I dag då?

Drag hundskurs? Ja a ni det här blir mer och mer avancerat, tur att det är fler än jag på kursen som inte har så höga ambitioner. I dag pratade han om att vi skulle köra vindelälvsdraget, jo tjosan! Han är en väldans optimist våran kursledare, några är naturligtvis så duktiga så att dom kan göra det. Men för min del så tror jag inte det, kanske skulle prova att stå på skidorna efter Bruttan till och börja med. På söndag ska vi till skönviksbacken och då blir det nog prova av HUGA!


Den nya familjemedlemmen då? Jo hon börjar bli hemma stad, i förrgår bajsade hon i hundbädden, matten bar henne i nackskinnet och in i kattlådan med en låååång arg ramsa. I dag när jag kom från jobbet så spanade jag efter fler "olyckor", tack och lov va det inga och senare hör jag hur hon krattar nåt hemskt i lådan, DUKTIG flicka! Hon har nu, efter 1v här, anpassat sig bra, går alltså på lådan, äter på rätta platsen och kurar bredvid Bruttan på soffan. så det blir ju bra det här, hon lyssnar på sitt nya namn också.

Wilda

Söt som en docka när hon var ca 6v.

Kvällen har avslutats med en dusch och en blåbärsbakelse, så nu ska jag sova gott. Hoppas ni också gör det?

Californiacation

I LOVE IT!

För tillfället är det den bästa serie som går och det gör ju inte ont i ögonen precis när man vilar dom på David Duchovny .
Nöjd med dagen så säger jag

ÅHHH KÄRA NÅN!

Vad är livet utan Pet Shops????
Och det får INTE vara vilka som hellst, det MÅSTE vara ponnys.
Jisses vad jag letade och jisses vad lycklig hon blev.


Skulle jag hitta såna här så skulle hon bli ännu lyckligare om det går.

Hur som hellst, när dom hade åkt i går så gick jag in i vardagsrummet och vad ser jag, till Nicos förtvivlan!!!! Dom små pet shop ponnyna står vid datorn AJ DÅ!
Åtta i morse riiiiiinger det, en liten röst säger på andra sidan  -Har du mina pet shop ponnys?

Nu ska jag gå och posta dom som jag lovat, så att hon har dom i brevlådan i morgon, lill gumman!
PUSS

Fullkomlig lycka!!!

Är dom här

och ännu lyckligare blir jag när dom blir såå glada att dom  hoppar, för sina julklappar.
Många, många kramar blev det. Planerade också lite ledighet och att dom ska få komma och vara några dagar.
LOOOVE YOUUU!

Sen kom Världens goaste och trevligaste Annika med halva sin barnaskara, vi fikade, fikade och fikade, kvällen var fullkomlig.

Fullmåne


Jag brukar sova hemskt dåligt när det är fullmåne, hoppas det inte blir så i natt?
Jag har tagit ledigt från 13,00 i morgon för jag får främmande.
Myyyys hela em/kvällen blir det TJOOHOOOO!!!!!

Ja men just ja!

Tina ringde och vi pratade på om ditt och datt, barnen bla, och den blivande "Cecarinnan", ja Nicolina.
Tina höll på att fodra hästar också hör hon den lilla damen skrika  -OOOJ ALLA MINA HÄSTAR!!!!

Som sagt så tycker hon om att driva hästar och det va vad hon höll på med i hagen. Den här gången gick det inte så bra utan hagen sprängdes och vips så hade ramsele fått en flock vildhästar. Det gick bra som tur va, alla är tryggt på plats igen. Undra vad hon hittar på nästa gång??? MOOHAHAHA!!!

Betong klumpar


Jag kan bara säga att i dag har mina ben kännts som om dom blivit fyllda med betong, nog för att jag va lite mallig över kondisen men, springa med mina rangliga knän i nästan 3 km, är ju inget jag gör varje dag precis. Och ni som vet vilken fart Bruttan kan komma upp i kan ju bara tänka er att nåt små joggande va det inte tal om. Den som vill ha spring sällskap får låna henne? HE HE HEE

P.S Den nya familjemedlemmen ligger och ZZZZZZ i soffan, som om hon aldrig gjort annat. :-)

Första dygnet

Hon har legat nöjd på marsvinsburen, Afrodite och Bruttan har suttit och tittat på henne. I morse vaknade jag av att hon jamade och sedan kraschade det rejält. Masade mig upp för att se så ingen kommit till skada.

Hela diskstället hade farit i golvet men, men det är väl sånt man får räkna med tills hon gjort sig hemmastad.

Nu ligger hon på stolen i köket, stackarn, hon undrar nog vart hon kommit. Det är ju bra att hon inte springer och gömmer sig i alla fall.

Alaska

Häftigt värre! Det är defenitivt draghund i Bruttan, beteèndet kom fram när vi tränade i kväll, hon hade JÄTTE bråttom i väg och skällde hela tiden, vilket hon aldrig gör annars. Och jag har toksprungit i ca 1 1/2 timme, överaskade mig själv faktiskt, flåset är det minnsan inget fel på. Det här blir roligare och roligare. Nu ska jag sova GOTT!

I dag

Visst är det härligt med ledighet men det känns faktiskt skönt att vardagen är åter, i alla fall när man har behov av de vardagliga tjänsterna. Ska strax upp till Helen och planera dagisplats för Bruttan, tryggt och skönt. Sen ska jag försöka få ner bilen till verkstan, håll tummen att startkablar räcker.
OCH!!!!!
I kväll är det inkörning av hundar, vi är nu 16 st i gruppen, och vi behövde INGA skidor i kväll, PUH!

Berger des Pyrénées à Poil Long


Nä ä, men inte undra på att det är så många som frågar vad hon är för ras.
Jag visste inte att det fanns så lika???

Här kommer en!

Bilden är lånad ur ett galleri.

Suck!

Bilen är ett måste när man jobbar skift och inte har gångavstånd till jobbet.
Bilen är det bästa färdmedlet, tycker jag.
MEN den ska ju med fördel starta när man vrider om nyckeln, suck!
I går gjorde inte min det, den har klickat lite när jag ska starta den men gått i gång till slut, inte i går.
SUCKSUCKSUCKSUCK vad trött jag blir, den startar inte i dag heller. Vilken tur att min bilkille är på plats på verkstan i morgon, jobbar nämligen hela helgen, jag tror inte NÅN har lust att kliva upp på söndag morgon för att skuttsa mig till jobbet????

Forts.


Ja då va det bestämt, den lilla tjejen blir min och kommer att flytta in under veckan. Åh vad jag längtar!!!
Det fans en liten kille som valde mig på en gång han va vid min sida hela tiden, av blödande hjärta skulle jag kunnat ta honom också men furnuftet gjorde sig påmint och jag känner mig VÄLDIGT vuxen i mitt besinnande. Har det varit för bara nåt år sedan så har han fått följa. Duktiga jag!

Ny familje medlem?

Jag har ju letat ett tag nu, vill ha en till katt. Afrodite blir ju så ensam när jag jobbar. Jag har ju hittat några men dom finns ju så långt bort. I kväll ska jag åka och träffa "Vicky", blev stört förälskad när jag såg bilden, vill åka NUUUUUU!
 Varsågod! Vad tycker ni?????

Har klurat lite på namn, får väl se hur hon är? Har ni några förslag?

Fredag kväll


I går kväll ramlade dom in, det är så himla mysigt när dom kommer. Jag känner mig hedrad när dom vill att jag följer med ut. Kul hade vi och dom sjöng karaoke för full hals,  duktiga är dom. Mycket folk va det ute och några riktiga överaskningar fick jag. HUGA!


MYS, MYS

090101


Så här lycklig är man när man får en lastbil att leka med på nyårsaftonen.

Kock Lotta fixade go mat i går, alla åt så magarna stod i fyra hörn, det va tur att jag va så mätt annars hade jag nog inte kunnat somna för alla smällare. Har haft 12 timmars pass i dag, nu är jag ledig några dagar, såååå skönt.


Vackra familjen med ett bonusbarn.


Också den här lilla damen då!!! Hon ringde och önskade gott nytt år och berättade vad hon hade gjort under dagen i går.
Jo så här lät det:
-Jag ställde ut en massa burkar i paddocken, sen hämtade jag Viggo också fick han springa lös och hoppa över burkarna.
Jag kan se henne framför mig med långpisken vevandes efter den lilla mini shettisen. Ja hon kan hon.
För övrigt har dom vattenkoppor dom små men Nattis som aldrig vill vara anorlunda på nåt vis vill INTE höra talas om några vattenkoppor. ÅHHH VAD JAG SAKNAR ER!!!! PUSS, PUSS!

RSS 2.0