Summer feeling!


Fortfarande trasig dator, bjuder på den här tills vidare.

Ett till inlägg

Bara för att tala om att min dator har pajat. så då vet ni det.
Kram

Många ormar på berget iiiiiiiiiiiiiii!

Stora skräcken blev det när jag såg otäckingarna ringla sig in i blåbärsriset, BRRRRRRRR!

Jag kopplade hundarna och gick vägen hem. Hädan efter håller jag mig på myrstigar, där det finns myror finns inga ormar sägs det.

Glad Midsommar!


1-år!

Fyllde han i går lille, stora killen. Knallandes i kostym mötte han oss vid dörren.Mamma hjälper till att öppna paket. Tårtan va jätte god, Helena.

Längtar

Till ledighet, lön, värme och tjejerna. Snart kan jag åka till dom och dom till mig.

Jag bjuder på lite 5 och 7 års konst, vackert va? I love!

Men av stress

Jag går ner för trappan på gården, till bilen, ser att det står en bil vid ena garaget. Sätter in hunden och mig själv, fipplar på och kollar några saker, startar bilen, lägger i backen och backar som om det inte fanns nån bakom BONK! Jag tar mig för huvudet och svär en lååååång ramsa. Kliver ur och ropar på killen i garaget - Hallå! Jag har növlat till din bil! Minnet är kort, vansinnigt kort ibland, jag blir galen på mig själv. Men, men dom här syndromen får jag väl dras med, jag jobbar hårt på att bara ha 1 sak i taget att tänka på. Tur att det är semester om 4 veckor.

I alla fall så skrattar killen, jag hade tryckt till bakdörren på en bil han skulle sälja men, men han är bilmekaniker så det va inga problem.

Tävling igen

Vem vill inte ha en snygg blogg? Hoppas på tur.
Kolla  här om ni vill va med.

För ett år sen.........

Va jag sjukskriven.
Liza låg på operationsbordet.

Hon bor nu i stockholm, går på lekis och har det så himla bra med sin nya familj.

Arvid va på väg att komma.

Nu är han här som om han alltid varit det och fyller 1 år till veckan. TUT ELLI TUUUUUT!!!!

Fölåt..........

Jag ljög, fy vad hemskt!!!
Jag tävlar visst! Jag hade naturligtvis velat varit ensam om det MEN man ska INTE ljuga. Kolla här, förutom tävling finns det såååå mycket annat jätte fint att titta på. Ha en bra regnig dag.

!

Jag glömde att lägga ut bilden som man skulle för att vara med att tävla, här är den nu.

Och här är tävlingen

Too day

I dag har jag bara kännt mig utmattad, djuren verkar känna likadant.


Lilla 1-åringen har väldans svårt att koppla av, så nu har hon uppmärksamhets förbud ett tag framöver. INGEN får titta eller hälsa föränn hon lugnat ner sig + att andvända så lite ord som möjligt och mycket hjärn gympa så klart. Det ska nog bli ordning på henne också. Nu ska vi slappa vidare.

Tävling

Jag brukar inte tävla men nu gör jag det. Gör det ni också, fina priser.
Gå in här.

Nationaldagen

Jag kom hem från jobbet vid 09:00 och såg att min ena JÄTTE TUNGA blomlåda låg i rabatten nedanför balkongen och balkongdörren var öppen. Jag har såna där gamla stängningshakar på min balkongdörr och flera kvällar i rad så har den stora katten i vild förtvivlan försökt haka upp den nedersta för att få upp dörren, han har också hängt i kanten till fönstret och kikat ut. När jag har öppnat dörren så har han inte vågat gått ut. I går natt, när jag jobbade, så har han tydligen lyckats få upp haken. Det var bara Wilda inne, orolig orolig blev jag men tänkte att dom kommer ju inte att komma fram föränn det blir sent och lite tystare ute. Vid halv tolv i går kväll tog jag mat koppen och skrammlade med, mycket riktigt så kom dom skrikandes. GLADGLADGLAD.
Tillbringade hela min dag i matfors på hundutställning, BRRRRR vad vi frös och ingen av dom som tog pris i fjol gick vidare, årets dommare gillade mest schäfer/collie stuket på hundarna, vi fick i alla fall en hp rosett och träffa en massa trevliga människor.
Bruttan med sina bästa fröknar, Helene på dagis och Lena på hundenshus.

Lite njutning

Rabarberpaj

MMMMMMM MUMMA

Sommar blommor

Det är inte så ofta man ser dessa smörbollar.

Också fina forden då? Jo den är på hjulen, ÄNTLIGEN! Den skramlar lite men den får köras nu, helt lagligt. Plöjde stan runt för att få sommardäck till den, hade nästan gett upp hoppet men däck killen här nedanför, han kunde trolla han. GLADGLADGLAD!!!

Tänk om......


Jag kunde skänka er doften.
Med nutidens utveckling så kanske det snart går, vem vet?
Jag har i alla fall två väldoftande buketter som sprider sin ljuva arom här . Tänk vad lycklig man blir av att gå i skogen och se allt som knoppar och blommar. Jag bara längtar tills blåbären mognar, lingonen mognar, hallonen mognar, ja allt som man kan njuta av. Jag uppskattar det väldigt mycket. Har i många år önskat att jag kunnat hitta ett RIKTIGT smultronställe, ett sånt, där man kan plocka sig en liter eller mer och bara njuta av. I dag hittade jag det!!! Tänk vad jag längtar tills dom mognar.

RSS 2.0