Höst bebbar

Har kommit och jag väntar nyfiket på flera, tänk vad söta dom är, små ulliga, gulliga färdiga varelser.


Höst!

Ja det är bara att inse, hösten är här. Hur gärna man än vill ha lite sommar till så är det bara så.
Trattisar, gulingar & svart trumpetsvamp, inte dåliga fynd minsann.


Sommarens sista plockade bukett får pryda mitt bord.


Har känt mig hemlös denna vecka, har fått nya fönster. Det är byggdamm överallt och möbler huller om buller, trodde dom skulle göra färdigt i fredags men icke, alla blommor står på golvet så jag hoppas dom kommer i morgon? Fint blir det i alla fall och jag behöver aldrig hänga ut för att putsa mera.


Min vackra pojke!

Han blev påkörd i sommras, som tur va gick det bra och nu håller han sig på gården bara.

?


"Kanske är det förflutna ett ankare som håller oss kvar.

Kanske måste man släppa taget om den man var för att bli den man kommer att vara!"


Bloggtorka


Inte för att det inte finns nåt att skriva om utan orden, dom är som bort blåsta. Återkommer när dom är på plats igen.

En gång för länge sedan

För länge, länge sedan fanns det en raggarsväng här i sundsvall, det var alltid folk ute på stan, vilken dag som hellst i veckan gick man ner för att umgås och åka bil. Det va en gemenskap som inte finns så mycket kvar av i dag. Man behövde aldrig vara rädd att gå ute sent på kvällen och alla tog hand om varandra. Vi kallades raggare (Kul svensk kulturhistoria. Sundsvallsraggarna kallades även för "KLYKTATTARE" ute i landet då dom tidigare raggarna hade Y som länsbokstav på sina regplåtar.) Jag tror att vi va bland den sista generationen som fick uppleva lite av det här för sen stängdes stan och bilarna försvann. Nu kan man bara få en liten försmak av det när det är crusing.
I alla fall så bestämdes, genom facebook, att vi skulle dra ihop ett tjej gäng, så många som möjligt, och träffas. Sagt och gjort, 29/8 träffades vi och hade super kul! Det gav mersmak och vi ska försöka göra om det, så ofta vi kan hoppas jag. Killarna blev allt lite avundsjuka, några satt och väntade in oss när vi kom till Daltons lite senare.

Här är en gruppbild på några, bara några av oss tjejer.


Hittade även den här länken.


Bara vara

Ja det blev en oplanerad vecka i ramsele. Opererade ut glas ur handen förra torsdagen, det satt långt in så doktorn fick gräva på bra, ONTONTONT blev det och handen såg ut som en tennisboll så jag fick lov till att sjukskriva mig. Tina kom ner på fredag kväll och bara va hela helgen, tyckte att eftersom jag inte kunde jobba så kunde jag väl följa med hem, så så blev det.

Nikolina blev super lycklig, hon fick va hemma från dagis med mig, hon är ingen dagisunge hon. Det blev många skogspromenader.


En em/kväll på camp change, grillning i kåtan och äventyrsbanor.


Så här gör man i ramsele när man inte har nån som passar hund å barn. *fniss*


Också hästar naturligtvis.
RSS 2.0