Regn och blåst...


Vill vi inte ha, Bruttan sover vidare och jag har tråkslag utan dess like.

Har haft bästis främmande


Mys pysigt har vi haft det i 2 dagar, dom pratar redan om nästa gång, små pärlorna. Nu har dom åkt till wången för mamma ska tävla i helgen. Stort lycka till!

När man är 6 år och häst tjej så blir man väääldigt trött i bland, då är det bra att man kan ta sig en tupplur på mosters häst.

ZZZZZZZZZZZZZZZ :-)

Vi stannade till i jämtlandskogarna för att kolla efter svamp, björn bajs och en tjäder såg vi men inga kantareller, inga blåbär heller. Bruttan gjorde ett fynd som hon va mäkta stolt över. Har tjuvat bilden av Pierina.


HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUU!!!


4 år i dag HURRA HURRA HURRA!!!

Tänk va tiden går fort, nu börjar hon bli en dam.

Hundliv

Har vi haft i dag, hundar, hundar å hundar. Men också några människor och himlarns trevliga såna. Vi har haft en super solig dag på kälarne camping. Tusen tack Kim med vänner! Det gör vi om. Hade gärna stannat några dagar på denna fina plats, nästa somma får det bli så.


Och jag fick träffa en Berger des pyrénées à poil long, hon lyfte lite varnande på läppen åt Bruttan. Efter en liten stund så kom hon och satte sig vid mina ben OCH!!!! hon lutade sig emot mig, mitt hjärta smalt. :D Pigg vaken och på G men ändå cool, me like!

Bambi och Bruttan

Bruttan däckade i bilen hem.


Och för att hon inte skulle skrika, pipa och gnälla heeela vägen dit så ssccch, vi tog med gosen i bilen, hon är nöjd bara hon ser den, den ligger annars på en hylla hemma som hon kollar in varje gång vi går ut eller kommer in.I need somebody!!!

För ca 1½ år sedan satt jag och surfade runt och hittade en bild på en hund som liknar bruttan. Jag blev lite nyfiken och kollade vidare. Av en händelse så hade jag en kommentar här i bloggen från en tjej som har en SÅN hund. Vi har kommenterat och mailat lite. Nu är hon här! Ja inte riktigt här men nästan, och jag MÅSTE bara ta mig till henne!!! Jag söker en bil eller nån med bil så att jag kan åka och träffa henne HÄR. Jag jobbar natten i morgon men sen är jag ledig i 2 veckor, jag MÅSTE bara ta mig till henne!  Gå in här och kolla så får ni se en tjej som är högst ambitiös och framförallt imponerande med sina hundar.

Tankarna finns att skaffa en sån här hund, hmmm den som lever får se?

BILDEN ÄR LÅNAD

Det får bli så här.....


Hon snuttar på sina tissar i smyg under sängen, jag stängde sovrumsdörren men DÅ satte hon i gång att skälla, hon som ALDRIG skäller??? Jag har kletat in tissarna med tee tree oil "smakar illa", hjälper det inte så får det bli tratt i natt.
Har kollat försäkringsvillkoren också, hon mår absolut bäst av att bli kastrerad men tyvärr är det en ekonomisk fråga för stunden. Så här står det i alla fall:
Försäkringen gäller inte för skador
som består i och/eller är en följd av
lynnesfel, beteenderubbningar (till
exempel skendräktighet), olater eller
nymfomani. Kastration eller sterilisering eller
komplikation till följd av sådana ingrepp om inte ingreppet var nödvändigt
på grund av medicinska
indikationer. Dessa ska vara dokumenterade
i veterinärintyg och
godkännas av Folksam.

Jag hoppas min goa vet kan hjälpa henne, håll tummar!

I går kväll

Va det 1 år sedan................

Som 16 taggaren och hans "kompisar" klampade ut framför min bil....Ångesten kommer över mig ibland . Jag kör fortfarande inte om jag inte måste. Är så in i norden lycklig över att vi klarade oss så bra.

Fika å mys

Har vi på våran gård i stan, och i dag fick vi fin, finaste främmande.


Äldsta och yngsta kusin samtalar om, bla hammaren som äldsta gjort i skolan.
Mys med djuren tycker Arvid om.
Sen blev det spännande värre, när Peace grävde sig in under skjulet och husse va tvungen att gräva fram henne. Ja SUCK hon kan den hunden, oj oj oj.


Moooln


Nu är jag trött på dessa, snääälla solen kom fraaam!

Har fördrivit dagarna med plockande, av svamp och hallon, så i kväll har det avnjutits kantarellsoppa med vitlöksbröd och rulltårta fylld med vaniljkessella och hallon. MUMMS!!!

RSS 2.0