Nytt år!Det finns saker jag ångrar i livet, saker jag gjort och saker jag aldrig tog mig tid att göra. Men jag vet att jag har valt rätt väg i livet, jag bara önskar att dimman kunde lätta....

Och det SKA den nästa år! KRAAAM!

GRRRRRR!!!


Huset jag bor i är sålt, som jag tidigare nämde. Vi är nu 3 st som kommer att flytta, han ska höja hyran hutlöst och förutom det så får vi hyresgäster höra, från flera håll! Att "eftersom ingen betalar hyran i det här huset så ska han vräka oss??? Mig veteligen så är det, nu för tiden, väldigt bra människor här i huset, så jag skulle inte flytta om någon annan köpt huset. Men nu blir det flytt, det känns ju INTE bra att han springer runt och hittar på/pratar skit innan han ens tagit över fastigheten. SUCK!!!

Dan före....


Vinterland


I dag har vi plumsat upp stigarna från sidsjö dagis till lv5, snön gick till låren, PUH!!!

Lev!


Livet är för kort för att vakna upp ångerfull.

Tyck om människor som behandlar dig bra.

Glöm dom som inte gör det.

Livet sätter alla på sin plats.

Tänk att allt kommer och händer av en anledning.

Om du får en andra chans, ta den!!

Ingen har sagt att livet är enkelt, bara att det är värt mödan.Jag fick en blomma!


Amaryllis så fin, så fin. Tusen tack Marlene & Kicki den glädjer mig varje dag. :-)

Bruttan ääälskar snööö!!!


Saaaanktaaaa Luuuciiia..........


Det här mmset gjorde min dag. Hoppas ni haft en bra Lucia?

Förkylning och bästa främmande

Har jag haft i helgen. Jobbade natt på torsdag, vaknade jätte hängig på jobbet på fredag så det va bara att gå hem. På lördag kom mina bästisar från ramsele. Tina skulle rida deffilering (islandshäst uppvisning) mellan loppen på travet. Jag for dit och kollade, det tog typ 3 min så va det över, men kul ändå.


Nicolina va ungefär lika pigg som mig så vi åkte hem och bäddade ner oss, dom andra va sociala och for på middag. Vi har myst med varandra och alla djur bebisarna i helgen, och jag fick fälla en glädje tår när dom små pärlorna säger: - Du är bäst i hela världen, ALLTID!!!   Ja men, det är ju ni med tusen pussar!


Titt ut!

Vem?


Klär granen i skogen varje vinter???
Det går en liten stig från lv5 till södrabergsbacken, när man gått ungefär halvägs så står den där med sina kulor och lite glitter. Undra vem som bemödar sig att glädja oss skogvandrare med detta?

Många minus


Grannen Cilla kom ner och myste med Bruttan i mattes obäddade duntäckesäng, mysigt när termometer visar många minus.

I barnkrubban va det också mys.

Alla bebisar tillsammans.

Härligt med snö!!!

Tycker Bruttan.

Vi ska inte hem än va?

Brev


Fick brev härom dagen att huset jag bor i är sålt. Jag och några grannar blev upprörda, vi har nämligen bett våra hyresvärdar att säga till i tid om dom säljer huset till en viss person. Nu är det troligen sålt till denna person? Jag känner den här flickan och det är väldigt synd om henne. Fick senare höra, av den ena hyresvärden, att huset INTE är sålt? Ja så nu vet vi inget. I brevet stod det att INGA förändringar kommer att ske, i nästa mening stod det att hyran kommer att höjas med 5%??? Så det är bara att vänta och se. Vi har hur som hellst kontaktat hyresgästföreningen, några höjda hyror tänker vi inte gå med på. Skönt att vi grannar är överens.

RSS 2.0