Sista penicilin dagen.


Nu målar vi nagelack på klostumpen så hon kan springa av sig all rastlöshet. Som ni ser så är det fortfarande lite svällt vid klon bredvid men vi hoppas, hoppas att det ska lägga sig. Vi går i alla fall till skogen och busar nu när vädret tillåter.
Vi har haft främmande av drak Fenix, han kravlade fram mot Bruttan och drog henne i svansen, oj oj oj, han blev knockar av tratten så där av det röda märket i pannan. Lessen pojke blev han då.Ullabella har också hälsat på, hon är galet fascinerad av marsvinen, hon kan stå hur länge som hellst och exaltera sig över dom, det är knappt hon andas.


Åååhhhhh vad jag älskar dom!

Jag gick här och halvdeppade i min leda på kylan. Också durrade det till i mobilen. Dom är bara underbara och bäst!


Lite mörk men här kommer mera. :-)


Tusen pussar till gullungarna!!!

-27


Visst vill man ha vinter, när det ändå ska vara vinter. MEN!!! Nu är det bara för mycket...
Så fort jag har en ledig dag, hittills, så är det antingen -25 eller snöstorm... Jag har sån leda så jag kryper ur skinnet snart.


För att inte prata om den här damen, hon studsar i kopplet som en känguru. Nu fick hon vara på dagis med megafontratten, som tur va. Det första hon gjorde när vi kom dit va att RYMMA, jo visst. Full fart genom korridoren, upp på handtaget på dörren och ut. Ett tok rus ner mot vägen och sen upp mot skogen, tack gode gud för köttbullar. Jag måste komma på nåt som sitter ordentligt fast runt tass och ben så jag kan släppa henne, hon MÅSTE bara få rusa av sig. Nån som har några bra tips? Mottages tacksamt. Fast SNÄLLA lite mindre minus ute TACK!

Ny outfit!


Ja ha då blev det tratt då, eftersom infektionen spridit sig pga av bandagering för länge. Mest bedrövad är hon över att hon inte kommer in under sängen. Och eftersom hon har en hundhjärna så förstår hon inte att jag kan hjälpa henne. Jag hoppas nu att det läker fort, hon håller nämligen på att studsa ur skinnet nu när hon inte får springa lös. Hon har mailat sin dagisfröken och frågat om man får komma med denna outfit?

SUCK!

Hmmmm


Det dröjer nog innan hon får ut och ploga lite. Infektionen har spridit sig till tån bredvid eftersom hon gått med bandage så länge. Nu är det tratt och inget bandage som gäller också nytt penicillin i 10 dagar. Undra om hon får vara på dagis med tratt???

Det blir inte bättre...


Hon hoppar på 3 ben och är väldigt  besvärad av sin tass hmmmmm, ringde Mats (vet), han blev också bekymrad. Så i arla morgon ska jag dit med henne igen, jag jobbar 9-21 men bästa helg hussen tar han om henne. Få se om det blir annat penicillin?

Ont, ont!


Det såg fint ut sa vet, hon fick en 8 dagars pennicilin kur till och smärtstillande eftersom hon har så ont. Nu ligger hon under sängen och vilar sig, hon slipper dagis i natt och får vara hos sonen. Hon vill ju inte gå speciellt mycket. Vi behöver inte heller bandagera nåt mer utan det räcker med tubgas och stövel, skönt. Nu ska jag försöka att INTE kliva på henne heller.

Lether look


Bruttan har fått en overknee stövel, stilig värre! Hon är super duktig, låter bandaget vara och stöveln är inget besvär. MEN!!! I torsdagskväll lossnade allt, hon klev av sig bandage och stövel så det blev rask takt hem för att lägga om. I går klev JAG av henne alltihopa, SUCK, SUCK, SUCK! Så nu såsar såret och hon har ont, ont i tassen, det blir vet besök i morgon igen för att kolla upp.

Huga vad åren går!

Tog en tripp till ramsele, Nicolina fyllde 6 år, gissa om dom blev glada?

Stor tjejen fick en rosa tårta och paket så klart. Vi hade så mysigt hela helgen.


Va till backen och åkte skidor, Tina, Joel och My testade att åka bräda, tillslut gick det ganska bra.

Fika paus

På em tog vi barnen och red ut på tur, jätte härligt och tjejerna är fantastiskt duktiga.

Tack för en jätte mysig helg! I love youuuuu!

Några bilder på alla glada.
Bara...


Snö, snö, snö


Får man inte gå till skogen och njuta så får man hålla till godo med snön på balkongen.

Ooont!


Imra vet mycket väl att Bruttan inte är nån bråkstake, så där kan man i alla fall försöka moppsa upp sig. Så när nu Bruttan försökte komma undan Imras tonnårstrotts så krafsade hon av en klo. I går va vi och tog bort resterna av den så nu är hon lite konvalesent. Omläggning varannan dag och pennicilin i 8 dagar, men, men allting går. Halta Lotta och jag linkar oss i snabb takt framåt.
Ser ni pjäxan där i bakgrunden? Det är nog inte meningen att den ska användas, vad tror ni???

RSS 2.0