Fynd kvällNär vi fikar och grejar lite på gården så vill Bruttan också vara med, tyvärr så jagar hon katterna så det går inte. Kroken och linan är hos helg hussen.


- Har du nåt gott till mej mä snääälla?Två timmars prommis i våran guldskog gav fynd av både det ena och det andra, ska prova att stoppa smultronen i krabbelurerna.

Sleepover

Vi har sovaöver främmande i natt. En risen dam på nobla 12 år. Det är underbart att se dom yngre hundarna visa henne respekt, dom har ett fantastiskt språk våra djur. Nu sover dom gott efter denna varma dag.

Sommarkväll

Härliga, härliga värme, jag skulle kunna ha det så här jämt, är nog född i fel världsände?  Hundarna däremot är det synd om, det blir långa promenader på kvällarna. Va till kliss i kväll, dom sprang å sprang, badade i bäcken och njöt. Vi mumsade smultron och plockade vackra blommor.

Heeej!


I dag har vi varit på våran favvo strand, Cilla, hennes matte och Staffan följde med. Jag hittade nåt slags bajs som jag tyckte va JÄTTE mysigt att rulla mig i, det tyckte inte dom andra.


Staffan tog med mig och "TRODDE" att jag skulle simma, tji fick han, jag vägrade gå så långt.


Jag åkte dit ändå när vi kom hem, dom vevade med skurkäppen under sängen, men sedan fick jag korv.

Hon har lärt sig att sata (chatta) :-D


hejsivdeternicolina  sivsatardemedmej  jagsaknardejdeternicolina

HEEELT UNDERBART!!! Love youuuuuuu!

Vaaarmt!

Härligt tycker matte, lite för varmt tycker Bruttan, men det går an när man vevar ner rutan.

Eller när man får svalka sig i havet.
Cilla blev lite skrajsen av dånet från vågorna.

Fick mms också, från bästisarna som va och körde båt i går.

Snälla rådfråga mig inte........


Jag har många vänner och bekanta som separerat och naturligtvis vill dom prata, alla behöver prata av sig. Jag är ju den som kanske säger för många sanningar och hamnar därför i kläm??? Men jag kan bara inte stå och mjäka med. Det är ju så vid separationer att det alltid ska smutsas ner och hönsas med, antingen henne eller honnom och den och den är stygg och dum. MEN barnen då, vart hamnar barnen i allt det här??? Dom ska vara lojala mot båda, tycka synd om båda, ta hand om båda fast det är dom som mår sämst. Hur mogna är vi vuxna när vi i vårt dåliga mående inte ser vad vi gör mot dom som vi ska lära att bli trygga vuxna. Dom ska ha en god självbild, gott självförtroende, ha rätt till att känna och tycka som dom vill osv. Hur ska dom kunna det? Jag har själv blivit hönsad med och sprungit på tå, det kom en dag när jag bestämde mig..... Sonens pappa va sport fantast och det va tennis på tvn (höll väl på i minst 3 tim). Min son va dryga tre år och han sa - Mamma när pappa är död får jag se på rosa pantern hur mycket jag vill va? Rosa Panter höll på i 10 min. Så långt ska det inte behöva gå! Jag bestämde mig mig för att rabba, fadern fick bli hur arg han ville, då va det nog. Man måste, trots förtvivlan och dåligt mående, kunna se barnen. Vi vill inte att våra barn ska bli vuxna med den tron att man ska göra saker för att det ska passar andra och gå omkring i livet och huka sig för att passa in. Nä vi vill väl bygga trygga stabila vuxna av dom? När jag va liten och min mamma sa - Tänk på vad folk ska tycka och tänka.... BRRRRR det va det värsta jag visste när hon sa så och är fortfarande. Man måste VÅGA vara förälder, det är inte lätt. Jag brukar säga till barn som undrar: Man kan älska alla men man behöver INTE älska det dom gör. Så snälla! Rådfråga mig inte om du inte tål höra min åsikt.
BARN GÖR SOM VI GÖR INTE SOM VI SÄGER....


Ho hoo!!!

Om ni inte har nåt annat/särskillt för er så vill jag rekomendera att gå och titta på Lisas konst. Den är heeelt underbar, och det finns gott fika också. Kom vettja!


RSS 2.0