Små hjärtan!

Vad kan göra en gladare än vackraste, tandlösaste midsommartjejerna, love youuuu!Glad midsommar!


Önskar vi er alla!
Bruttan är hos helg familjen och jag jobbar.

Marsvinsjakt!

Japp det var vad det blev i kväll. Jag tog ut alla smågrisarna i dag, tänkte en tanke att dom små tar sig nog ut??? Japp det gjorde dom, honan hittade jag vid stora buren, hon är lugn och fin så det va inga problem. Hanen, den vilda, han fick vi jaga på grannens sida så nu är allt nertrampat vid staketet. Jag låg också med ficklampa och kikade under en annan grannes lekstuga. Ja ja dom tror väl man är tokig, men dom får väl komma och fråga vad jag gör i så fall.

En härlig men ack så kusig prommenad blev det också.

Svalka


Ser ni bäcken, och hunden som söker svalka där i ?????

101 besökare i går och inga kommentarer ????

design

Får hjälp att snygga till sidan, det är inte klart men fint blir det. Finare i alla fall.

+15 å moln....

Vad göra, ingen sommar, sol och strandvärme. Jo men vi njuter av grönskan och går i skogen, lite onödigt kusigt på kvällarna bara.


Sätter oss på en brygga och fikar, klumpeduns Cilla druttade i med baken. "FNISS"
0

Vackraste!


Fick ett mms på avslutnings tjejerna. Snyft så vackra dom är mina bästisar. Hoppas dom kan komma nåt nu när det är sommarlov, vi längtar sååå efter varandra. PUSS PUSS <3

I ur och skur

Jag har ju glömt att berätta.........Vi har en ny granne, hon heter Cilla, en nobel blandis dam på 7 bast. Matte grannen har vi haft några år men Cilla kom för 1½ månad sen. Vi trivs jätte bra tillsammans.
MEEEEN!!!

Varför kan jag inte sova??? Vad sjutton gör man när man slår upp sina blå på lediga, regniga dagar kl 06,30? I går "lyckades" jag sova till halv 11, kan det bero på att katten Murre terrade till halv 4. Han kryper in bakom rullgardinen, vandrar fram och tillbaka på fönsterbrädan tills nåt far i golvet, guuud så irriterad jag blir!!!! Ut med han bara. Nu sitter ja här och blippar, fick några kommentare av en helt fantastisk tjej. Så nu har jag surfat runt på hennes sida och bara njutit, hon är helt fantastik med sina hundar.

Mina djur då? Ja dom sover och sover.......
Onsdag förmiddag


Kom och ta bollen om du törs?


Tänker du komma?


FJANT!


SUCK! Va du är tråååkig!

Sooommar!!!


Nu har det varit studenten och då är det väl sommar? Bästaste lilla systern har fixat det och med bravör, bra betyg fick hon men så har hon slitit för dom också.
GRATTIS Emmeli! Fy faaan va du är bra!!!
Nu väntar jag bara på sommar värmen, vart är den?

Frustration!!!


Så här kan det se ut när en hund, läs Bruttan, ger utlopp för sin frustration. SUCK! Vad svår sopat det va.

SKÄMMES!!!

Jag kom på henne när hon precis tänkte göra om det, hon gäspade STORT och besvärat, kröp sen in under sängen, hennes själv valda plats, bäst för henne det.

Och den här fröken är precis lika duktig fast mycket, mycket barsligare.

Oj vilken vecka!!!


Sonen och hans tjej skulle flytta ihop till en ny lägenhet i tisdags. Hon åkte till sin mamma på fredag kväll och kom tillbaka, med sin mamma, på söndag kväll. hon skulle hämta sina saker för hon ville inte bo ihop???
Så mina lediga stunder har jag tillbringat hos honnom. Nu är han inflyttad i den nya, jätte fina lägenheten och allt kommer att bli toppen så småningom. Är trött så det känns som att jag ska ramla i bitar, men efter lite vila så blir det också bra. Tack snälla lilla farmor för all hjälp!

RSS 2.0