kissebarn


Har förgäves försökt knäppa lite kort på småttingarna, dom är som små ålar, inte stilla en sekund och min kamera är mesig. SUCK! Gör nya försök nån annan dag.

SUCK!

Utrycker min saknad och längtan i bilder.
Viskar: "vi har en tjej på inskolning på jobbet som har en, jag ska till henne och rida". :-D
Här är hennes hemsida: http://www.hortelano.se/

Motorola VIP 1003


En sån här väntar vi på. VÄNTAR VÄNTAR OCH VÄNTAR!!!!
För 4 lördagar sedan stängdes tvn ner och på tv rutan står det  " Var god kontakta din hyresvärd för en ny box".  Telia har uppdaterat sina boxar. Vi som inte har extra kanal utbud har nu varit utan tv i flera veckor pga av att vi har utlänska hyresvärdar som inte förstår/inte kan göra sig förstådda och telia kan inte hjälpa oss??? Vansinnigt irriterande! Sist det hände va på julaftonskvällen, popp så blev det bara svart och ingen tv på 3 v. Avgiften ligger på hyran vilket inte gör saken mindre irriterande. Jag har kontaktat hyresgästföreningen så dom ska höra av sig till veckan. Maktlöst......

Sovaöver främmande

Har Bruttan, kvälls prommenaden va super kul när det finns så många att springa med. 5 tikar på äventyr.

En papillon som lipar och har polotröja på sig ute, hon är helt ok tycker Bruttan, hon jagas.


Två damer på T, dom är super coola.


Också Bruttan
och Cilla

Alla skötte sig ypperligt, hoppas solen skiner i morgon, då packar vi fikaväskan och drar på en lååångis.

Barnkrubba


I onsdags kväll kom dom, tre blev det men den som kom 2a klarade sig tyvärr inte. På torsdagen fick marsvins Molly bebisar, två stycken men även där gick en förlorad. Jag har, tack och lov inte varit med om att några småttingar dött förut, men så är väl naturens gång ibland. Sorligt! I går fick i alla fall Mira också sina små, 3 st blev det, dom är ju för hejjiga där dom springer omkring alldeles nyfödda.

Snööö.......


Hundsvall är vitt, vitt, vitt och Bruttan njuter. Nu är hon lämnad hos helg familjen och jag ska göra två 26 timmars pass i helgen, går av på måndag kväll och är då ledig till nästa måndag. LYX! Tjine ling.

Healing


Jag har en alldeles fantastisk arbetskamrat, vi fann varandra på en gång när hon började hos oss. I går healade hon mig, jag har gjort det förut men aldrig har det blivit sååå varmt. Hon började vid huvudet och det kändes som jag fick en jätte varm mössa på mig. Jag tänkte där jag låg att nu måste hon rycka bort händerna snart, hon måste ju bränna sig? Hon har strykjärns varma händer, ja det är märkligt att det finns såna energier. Hon brände sig inte i alla fall. Och det kändes så mjukt och bra i min nacke sedan. Ni som är nyfiken? Prova vettja! det är inge farligt och gör absolut inte ont.

RSS 2.0