Man blir alldeles matt.....


En granne till mig flyttade i somras, hon hade en hel del katter, vet inte hur många? Men när hon flyttade tog hon med sig några och lämnade 3 st kvar i lägenheten. En annan granne ringde och försökte prata med henne, om vad hon tänkt med att lämna katterna i den tomma lägenheten, men det det gick inte hon bara gapade och skrek. Vi gjorde en anmälan till länsstyrelsen. Det gick 1 v, 2 v, det tog 6 v, inget hände och katterna blev förvildade. En av dom lyckades dom fånga med fälla hos grannen på andra sidan gatan. Så en dag dök katt ägarinnan upp och hämtade katterna, körde dom till hyresvärdens gård ca 5 km härifrån. För 2 v sedan kom ena katten tillbaka, HERREGUUUD! Vi mailade länstyrelsen igen, den nya hyresgästen va förtvivlad, katten skrek och skrek på hennes balkong. Hon fick svaret av länstyrelsen att detta va ett nytt ärende. Jag blev så jä..... arg så jag hotade med tidningen. Blev uppringd av länstyrelsen som menade på att det visst va ett nytt ärende. Ja ha ja MEN!!!! I våra ögon är det samma människa och samma katt. Och HUR kan hon kalla sig djurvän är för mig en gåta???? I dag fick grannen låna en kattfälla så nu är katt stackarn infångad i alla fall. Jag hoppas att hon får djurförbud med stora röda bokstäver!
OBS!!! Bilden är lånad, katten såg INTE ut så.

Trolleri Trolleraa.........

Kan man göra med Galvanic spa! :-)
En vän till mig säljer dessa grejor och jag har fått prova, det funkar faktiskt, fantastiskt!
En liten maskin och lite gel så blir det simsalabim.

Jag skulle naturligtvis ha knäppt kort på mig själv, tänkte inte på det. Så ni får hålla till godo med en bild på en annan människa.

Detta är bestående om man har maskinen. Man kan andvända den till hela kroppen,  celluiterna försvinner Och håravfall kan avhjälpas. Mycket billigare än att ta till kniven eller botox, dom som nu funderar på det?


Här är länkar som ni kan kika på: http://zale.ironyourwrinkles.com/ Åsas hemsida. En liten film: http://zale.gpn123.com/
Hör av er till henne om ni vill prova, hon kommer gärna hem och visar.

Vinterrrrrr


Så här såg det ut när vi va till ramsele för 1½ vecka sedan, nu har snön kommit. Den verkar föresten har kommit på dom flesta ställen, utom här. Jag har gärna sol och blåhimmel, utan snö, nån vecka till. Det viskas ju både här och där att vädergudarna kommer med MÅNGA minus i vinter, brrrrr det vill jag inte ha. SNÄLLA!!!

Ta hand om dig........

Alla har vi en ryggsäck som vi fyllt med diverse känslor genom livet, den behöver tömmas. Men hur gör man??? Ja man måste ju göra det på ett sätt som man blir bekväm med, jag har många gånger undrat HUR och VEM som jag kan anlita??? Nu behöver jag inte fundera mer, det kom till mig bara, bara så där. Vipps så fick jag en ny, helt fantastisk arbetskamrat, som dessutom höll på med att hjälpa folk på olika vis. Jag har varit på hennes mottagning i dag och känner mig så glad, fridfull och förväntans full. Känner ni att ni vill ändra på nåt och må lite bättre så ring henne. Hon har skrivit böcker också.

Detta är en bok i Personlig utveckling där författaren tar upp vikten av att släppa på sina blockeringar som vi samlat på oss under vårt liv. I boken finner du fallbeskrivningar, brev från klienter, kortare enkla meditationer, "redskap" som du själv kan använda för att bearbeta enklare blockeringar samt texter i positivt tänkande.
Här är hennes hemsida.

Galen hund


När Bruttan inte vill då vill hon  inte! Skulle kolla hennes tassar hos vet, på med munkorg också fick både Mats, jag och Ingela tjurhålla henne och hon skrek som ett tok fast ingen gjorde illa henne. Det är Bruttan det när hon blir tvingad. Precis när vi va klara kom en kund, PUH! Sa Mats -Vilken tur att det inte kom nån när hon skrek. Ja man kan inte annat än skratta, dom som inte känner henne tror verkligen att hon är galen, min fega lilla Brutta.

Härliga ungar!


Barn kan man sitta och lyssna på hur länge som hellst, vad får dom allt i från? Tänk om man som vuxen kunde behålla deras okomplicerade och rakframma tänkande, vad enkelt det skulle vara. Dom ville hemskt gärna följa med mig hem men dom går ju i skolan nu, vilket 6 åringen inte tar på så stort allvar, tydligen? Hon hade en enkel lösning på det.
- MAN KAN VÄL VARA LITE SJUK?  Sa hon och tittade så där självklart på oss.
Host, host........ tror inte det va. Vi höll oss hårt från att skratta kan jag lova. ;-)

Söndag till Tisdag

Några dagar med lite ramsele luft gör gott. Hundar, hästar, barn och lite annat.


En tur i skogen med fika paus.
Dålig bild på 3 morgontrötta, Nattis, Bruttan å Cayenne.

Fredag


Slokörad är våran fredag. Med onda tassar som måste bli torra och fina så, tyvärr Bruttan, tratten MÅSTE på.

Wilda tar kvällen med ro.


Murre poserar fint ett ögonblick,


sen får han en brinning och attackerar kameran m, m.


Ser ni sabeltänderna!

Höst och vår tassar...........

Upptäckte i dag att hon har börjat slicka igen, maniskt. Då är det bara rakning och smörjning som gäller. Tyvärr hade hon så ont i vä baktassen, jätte irriterat. Det gick inte att ta bort håret där, vi får vänta nån dag. Nu har vi smörjt och lindat lite.

GALEN HUND!!!

Önska eller inte önska


Det är inte den som har lite, utan den som önskar mer, som är fattig.

Jag bad om styrka, o jag fick svårigheter som gjorde mig stark.

Jag bad om visdom, o jag fick problem att lösa!

Jag bad om välgång, o jag fick muskler o hjärna att arbeta med.

Jag bad om mod, o jag fick faror att övervinna!

Jag bad om Kärlek, o jag fick människor i nöd att hjälpa.

Jag fick inget jag ville ha, jag fick allt jag behövde....♥

.............

Vart tog blogglusten vägen???
Det är väl så att man inte alltid kan vara på topp, saker att skriva om finns men ibland går det trögt ut till fingrarna. Har fixat till en gammal spegel som jag fått, lite shabby chic liksom.

Före:Efter:


RSS 2.0