Härliga vår!!!

Japp då är den här, våren! Har varit ute i solen alla lediga stunder. Jag har ju en liten gård att sköta nu. Har också en inneboende, under huset, klurar på hur jag ska få den att flytta? En grävling eller flera?

Jag har täpt igen en gång, får väl göra det bättre......

Sen har Rufus och Ronja kommit, dom är till omplacering, måste få ett hem där dom kan vara ute. Eftersom jag jobbar så långa pass så ska jag inte ha några katter nu, jag är ju borta 28 timmar och då blir det synd om kissarna. Rufus och Ronja är renrasiga med stamtavla, brittiska korthårskatter. Lämna en kommentar om ni vet nån som är intresserad?

Swisch!

Så va våren här, snöfri skog och blåsippor!!!! Me love!Några små duttar av snö finns kvar men dom kan man sick sacka emellan, härligt äntligen!

Ramsele bla,

Djur och människor dör, det går som i skov ibland, sorgligt, sorgligt. Jag läste Lisas blogg i går när vi kom hem, om vad som hänt Rut. Flickorna undrade vad jag grät för? - Jag har läst nåt JÄTTE sorgligt. Nattis ville också läsa, hon läste. Nicco ville att jag skulle läsa för henne, oj oj! Hulkandes så läste jag, tårarna sprutade, Nicco tittade storögt på mig, hon torkade sina sympatitårar också sa hon -OJ va mååånga tårar du har Siw! Gullungen! Startade alltså hemkomsten med att grupp gråta. Trodde jag skulle måsta gråta i dag igen, som tur va slapp jag. Murre hoppar på 3 ben och har problem med kisseriet, katter biter varandra och det bli infektion, men han hade ju inte behövat få urinväginfektion OCKSÅ! Men, men pencillin och smärtstillande så är det snart bra igen. PUH!
Vad har vi gjort i ramsele då?

Petshopat


Ätit och tittat på film


Vissa har ju sitt smörgåsbord på konstiga ställen.Vilat


Varit med hästarna så klart


Övat på att virka, vi lovade läraren det när vi fick fredagsledigt


Nyvaken efter bilsovningRSS 2.0