Passa på!


Måste man, samla energi och njuta av dagen, när solen visar sina strålar. Vi packade fika och gick till kliss i dag, ljuvligt!

Jäääsp!


Oron att inte hitta nån bra lägenhet, sen glädjen att få den BÄSTA! Ja inatt kunde jag inte somna, fantiserade och kunde inte släppa, hur jag vill ha det i min nya lägenhet. Somnade kanske vid 3, blev väckt av nödig hund kl 5:30, det va bara att masa sig ut, lyckades för ovanlighetens skull somna om, tack och lov. Men vad gör lite trötthet när man har nåt alldeles fantastiskt att se framemot.

Små och stora problem.....


Tycker du att du provat ALLT???? Jag vet att det är tröttsamt att alltid vara konsekvent. MEN..... Är du roligast i världen för din hund? Läs Fredrik Steens blogg med många lätta knep, det funkar faktiskt och prata inte ihjäl din hund använd kroppsspråket. Jag fick en gång en kommentar av en vän  - Du kan väl inte göra med hunden som du gör med hästarna???  JOO varför INTE? Jag har aldrig hört nån (finns säkert) som pratar/tjatar hela tiden på sin häst. Have a nice time.

Till salu!


Lillkillen är till salu, han är 8 v nu, kortet togs i julhelgen så han är lite lurvigare nu.

Vinternöje

Ja nu när vi bara har snö att roa oss med, som det verkar? Så kan man ju förena nytta med nöje. Jag gick ju draghundskursen för två år sedan, i fjol hade Bruttan klobrott m m så det blev inte mycket åka. I dag väcktes lusten totalt, vi mötte ett par med sina samojeder, tiken va mindre än Bruttan, så nu ska det bli av! Blev sååå himla sugen.


Den här killen träffade vi och han hade massa super tips på utrustning bla. Dom skulle hålla till vid nån fikastuga vid medskogs sista helgen i februari, åk dit och få tips vettja.

Slott eller koja?

Ja just nu spelar det ingen roll, jag söker med ljus och lyckta efter ett annat hem. Nytt år, ny energi, ny lägenhet. Det är lite spännande också. Tänk när jag vet vad det blir och jag får börja planera, kul! Fast jag hade faktiskt tänkt bo här ett tag till men det va tydligen inte meningen??? Livet ger och livet tar man vet aldrig vad som väntar bakom knuten, tur att förändringar inte skrämmer mig.

Så här kanske vi skulle ha det, Bruttan å jag? "FNISS"!

RSS 2.0