Hypnos???


Ja vad är det egentligen? Jag har i alla fall provat i dag. Min nyfunna vän och arbetskamrat, har gått en utbildning i hypnos, i dag fick hon göra på mig. Jag vill INTE röka mer, så nu har hon hypnostiserat bort suget. Håll nu era tummar att det funkar, jag känner mig inte det minsta röksugen och har bara ett lugn i kroppen. Jag är en rökfri person! :-)

"SORGLIGT"


Det händer ofta sorgliga saker, en del sorgligare än andra, en del berör mer än andra. Här är en blogg som jag läst länge. Jag började läsa den långt innan jag träffade dom. Och nu rinner tårar över att hon mist sin bästa vän. Jag känner hennes sorg och får ångest över den dan det ska hända mig. Huga va hemskt! Men till dess ska vi busa och njuta av varje minut vi har tillsammans.

I dag för ett år sedan

Ja visst vi gjorde så gott som samma som i dag, fast kompis va inte med i dag.
Kolla så får ni se, mina bästisar och jag.
I LOVE YOUUUUU!

Välkommen till mig!

Nu är jag på plats, eftersom jag hade 64 timmars jobb vecka samtidigt som jag skulle flytta så tog det lite tid att få ordning. Som vanligt när jag har massor att göra och sen blir lite ledig så blir jag sjuk, feber hosta och allmänt hängig. Det är väl nåt som går, det verkar, som tur är, inte vara långvarigt. En arbetskamrat blev sjuk i helgen men är nu pigg och kry igen. Med ipren, ingefära och honungs the och halstabletter så ska jag väl snart känna mig pigg igen. Bjuder på lite bilder från mitt nya, fina hem. Välkommen på fika!


Hallen med den fina trappen som ska skuras med citron såpa.


Barkök och v-rum i ett.

RSS 2.0