Hur säger man nu???

Mer vill ha mer och fan vill ha fler och aldrig blir helvetet fullt...... Är det så?

Jag gick över till kaninägarinnan i em, en flicka på 10 år. Vi tittade på kaningraven och sen berättade hon att polisen sagt att hans hund också hade dödat en kanin, hon hade förstått att detta inte var en allt för ovanlig händelse. Jag talade om att det var VÄLDIGT viktigt att hon inte går omkring och är rädd för min och andras hundar för hundar som tar kaniner tar absolut INTE barn. Vi pratade ett bra tag och jag kan lova att hon skäms nåt alldeles hemskt över sina föräldrar, STACKARS flicka. Jag berättade också om "farbrorn" (alltså hennes pappa, han satt med vid samtalet) som jag mötte i skogen, att han tänkte kasta en stenbumling på min hund. :-D  1000:- vill dom ha i ersättning, alltså kanin + grejorna till den skulle ersättas, tyckte föräldrarna!!!! Kunde inte ta disskution om detta framför flickan, SUCK! Hon och jag är i alla fall kompisar och det är huvudsaken. Hon längtar tills jag tar ut marsvinen, jag lovade henne att få komma och vara med dom.

Vilken tur, för föräldrarna, att det inte va något vilt som tog kaninen...........

Solig morgon promenad......


Bruttan skrämde mig i morse. I vanliga fall är det tokrusning när vi kommer till skogen, inte i morse. Hon luktade och vädrade, gick inte längre än 3 meter i från mig, händer aldrig kan jag säga. Jag han tänka mycket, är det varg eller kanske björn? HUUUUUU! Men så såg jag i en glänta ett ljust huvud, åh vilken trevlig pratstund i morgonsolen vi fick. =)
Anledningen till Bruttans beteènde är att stora hundar är "lite" läskiga.

En vända hos bästisar!


Det är en upplevelse att rida i niporna, om man viskar fina ord och är bästis med sin häst så går allting toppen bra.

Mamman sa - Korta upp tyglarna så kan du bästämma farten bättre.....
Men om man vill rida fort hela tiden så kortar man INTE upp några tyglar.


Fika är gott!
Hovar är också gott....


Kort och gott, vi har haft det toppen!

Måste bara lägga den på bloggen.... SKRATT!!!! Vanliga fel som män gör i sexlivet

Vanliga fel som män gör i sexlivet
| |

Skriv ut

Vanliga fel som män gör i sexlivet

1. Är alldeles för heta på gröten

Börja försiktigt långt innan själva akten. Ge henne blommor och beröm, smickra henne. Med andra ord: Var en helt underbar kille.


2. Glömmer att kyssa henne ordentligt

Kyssar är en viktig ingrediens i ett fungerande samliv. Kyss henne ofta!


3. Rakar sig dåligt

De kvinnor som gillar att bli sandpapprade på kinderna och på låren är inte lätta att finna. Var mycket noga med rakningen. Det visar att du bryr dig om både dig och henne.


4. Knådar hennes bröst

Kvinnans bröst är inte till för att knådas! De ska smekas och gullas med, var omtänksam. Använd mjuka lugna rörelser och undvik bröstvårtorna, spara dessa till dess att höjdpunkten närmar sig.


5. Biter i bröstvårtorna

De ska inte bitas i! Använd din tunga och slicka dem försiktigt, det är jätteskönt. Om tänderna ska användas så nafsa gärna lite lätt, men bit inte hårt det är sällsynt avtändande.


6. Tvinnar bröstvårtorna

Bröstvårtorna är inte en ratt där du ställer in rätt radiostation! Du måste fokusera på hela bröstet, inte bara på bröstvårtorna. Detta är viktigare än du tror.


7. Glömmer bort att en kvinna är mer än bara underliv och bröst

Ett tips: Vid förspel så är insidan av låren mycket viktigare än klitoris.


8. Vet inte var klitoris sitter

Vet inte en kille var klitoris sitter så kan han aldrig bli en bra älskare. Punkt slut. Vet du inte var den sitter? Ta reda på det nu! Nu!.


9. Trasslar in sig i hennes kläder

Är ni bägge heta på gröten och du är osäker på hur du ska få av hennes specialknäppta kjol? Be henne då att ta av den. Det är bättre än att du ger dig in på ett område du inte behärskar.


10. Lämnar kondomen på hennes nattduksbord

Mannen använder den. Mannen gör sig av med den.


11. Attackerar klitoris

Klitoris är en känslig manick. Smek runt omkring också, inte bara rakt på. Och du se till så att det är fuktigt.


12. Tar en paus mitt i

Ska det vara en paus så se till att den är kort. Generellt sett så är paus det samma som misslyckande. Har hon inte nått nirvana än så är det bara att fortsätta. Men. se nästa punkt.


13. Vet inte när tåget har gått

Har du legat i trettio minuter och vispat med din tunga utan resultat? Då kanske det är läge att ge upp. Det är som de säger i "Top Gun": Det är bättre att vika undan en stund än att framhärda i ett svårt läge. Du måste läsa kvinnans signaler.


14. Klär av henne hafsigt och osexigt

Du måste få henne att känna sig sexig. DVS ryck inte av henne polon så att hela hon blir statisk och håret står rakt upp. Nyckelorden är varsamhet och finess.


15. Drar och sliter i hennes trosor

Att försiktigt genom hennes trosor smeka hennes venusberg kan vara oerhört sexigt. Att dra hennes stringtrosor upp mot ryggen är det inte.


16. Försöker få in så många fingrar som möjligt i vaginan

Ägna störst uppmärksamhet åt utsidan och för sedan försiktigt in ett finger i henne och se hur hon reagerar. Gillar hon det så kanske hon vill ha två, läs av hennes signaler, kvinnan bestämmer.


17. Smeker och masserar henne för hårt

I förspel är det varsamhet som gäller. Var mycket mjuk och sensuell.


18. Klär av henne för snabbt

En enkel regel är att plocka inte av henne en enda pinal till dess att hon knäppt upp en knapp eller ger någon annan signal som tyder på att hon vill få av dina kläderna.


19. Tar av sig byxorna innan sockorna

Bli aldrig sående i strumplästen. Sockor först, byxor sedan. En karl i strumplästen är ingen vacker syn.Om du inte har på tok för långa tånaglar - behåll då strumporna på.


20. Trycker in den för fort

När det är dags för själva penetreringen så är det inte "snabbast in vinner". Tvärtom. Ta det mycket lugnt och reta henne lite, stoppa inte in den mer än fem cm de första fem minuterna, och sedan, långa långsamma drag. Det är först mot slutet som du kan damma på lite mer. Om nu kvinnan ifråga vill detta!


21. Kör för hårt

Att tvåhundra gånger på tre minuter, med full kraft banka in dina höftknölar i hennes lår. Är inte särskilt skönt för henne, om hon inte är extremt upphetsad eller ber om det. Så ta det lite vackert.


22. Kommer för fort

Detta är mannens värsta mardröm. Om du kommer före det att hennes kropp vridit sig i njutning. Se till så att du har en backup plan som garanterar att kvinnan får sitt ändå.


23. Att komma för sent

Detta är faktiskt värre än föregående. Att ligga och fila i tiominuter extra är inte särskilt lovande för framtiden. Det sista du vill är att hon ska förknippa sex med tristess och en öm vagina!


24. Frågar henne om har kommit

Detta bör du kunna avgöra. Om du inte vet, fråga inte. Är det så att hon inte kommit så sätter du henne i en lite pinsam situation.


25. För mesiga när de praktiserar oralsex

Som sagt var försiktig och mjuk, men du får heller inte vara rädd för att när det är dags, använda hela munnen och som de säger i USA "Eat some pussy". Hugg in och njut av kvinnans smak. Gillar du inte smaken? Då finns det flera hjälpmedel som du kan använda. Bland annat smaksatt glidmedel och "bodybutter" som gör att det smakar lite bättre. För att bli en bra älskare så måste du vara beredd att hugga i. För att bli en excellent älskare så måste du älska kvinnans kön och saft.


26. Trycker kvinnans huvud ner mot sitt kön

Vill du få oralsex så är detta det sista du bör göra. Det signalerar: jag är man och jag bestämmer, du ska lyda! Låter det som en fras som du tror kvinnor gillar? Skulle inte tro det va. Det bästa sättet att få henne att använda munnen är att använda din. Om det inte går automatiskt så kan du fråga henne lite försiktigt.


27. Varnar inte innan de kommer

Om hon er dig oralsex så måste du varna henne innan du kommer. Det är upp till henne vad hon vill göra med din sats. Visst, du kan be henne att ta den i munnen men beslutet är hennes. Tjata inte. Om ni inte skyddar er så är det givetvis oerhört viktigt att du frågar om det är ok att komma inuti henne, om det nu är det du vill.


28. Att när hon ger dig oralsex jucka mot henne

Det är ingen bra idé. Ligg eller stå stilla, låt henne göra sitt jobb.


29. Apar efter porrfilmer

Ta inte efter allt de gör i porrfilmerna. Det är inte på riktigt. Jag vill påstå att inte alla tjejer tycker om att du kommer i deras ögon och öron, eller daskar dem på rumpan.


30. Ber henne rida alldeles för länge

Att be henne rida är helt ok. Att bara ligga där och ta emot i 20 minuter är inte ok. Det är viktigt att du ger henne uppmärksamhet och smeker henne tillbaka undertiden hon rider.


31. Gör ett försök med analsex och skyller på att det var ett misstag

Det enda detta resulterar i är att du placeras i facket klantskallar. Vill du ha analsex så fråga henne helt enkelt. Många kvinnor älskar analsex om det görs på rätt sätt. Problemet är alla egoistiska idioter som ger sig in på ett område de inte behärskar. För att lyckas med analsex så behövs det kunskap, tillit och oerhört stor försiktighet.


32. Fotograferar utan att tjejen egentligen vill

Att ta erotiska kort kan vara öerhört eggande för båda parter. Men det är oerhört viktigt att bägge är med på det hela. För att tjejen ska känna sig trygg så är det kanske bäst om hon behåller både kort och negativ hos sig. Detta gäller förstås omvänt också.


33. Har ingen uppfinningsrikedom

Testa vindruvor ,vin, vatten, kroppschoklad, annorlunda ställningar, vadsomhelst som gör att samlivet inte blir slentrianmässigt.


34. Vill ha kvinnorna i avancerade erotiska poser

Är du ihop med en svensk tjej från Bromölla så ska du inte försöka få henne att uppträda som en ungersk cirkusprinsessa. Alla kan inte gå ner i split. kan du? Du får aldrig låta en kvinna känna sig obekväm.


35. Letar efter hennes prostata

Läs detta noggrant: Kvinnor har ingen prostata! Det är ingen idé att du letar, den finns inte. Experimenterar ni med analsex så kommer här ett tips: Det är inte djupet som räknas. Inte alls.


36. Ger kvinnor sugmärken som sitter i tre månader

Att slicka och suga en kvinna på halsen kan vara oerhört upphetsande för kvinnan. Men att ge henne jätteblaffor till märken är inte bra. Ska du bitas så se till att göra detta mycket försiktigt.


37. Använder för grovt språk i fel situation

Alla gillar inte grovt språk. Gillar inte din kvinna detta så håll tillbaka, för din egen skull.


38. Smiskar kvinnans ända som om det var en häst

Lite lätt smisk kan vara oerhört upphetsande vid rätt tillfälle. Om du däremot smiskar för hårt vid fel tillfälle så kan det bli oerhört fel. Alla gillar inte smisk. Vissa gör det.


39. Avslutar innan kvinnan har fått orgasm

Det är ditt ansvar att hon kommer. Du måste få till det. Var lyhörd för vad hon gillar och var inte rädd för att konversera med henne och fråga om vad hon gillar bäst. Tillslut så blir du expert.


40. Vilar hela kroppshyddan på tjejen

Män är stora, kvinnor är små. Du ska inte vila hela din tyngt på henne. Du har armar, använd dessa till stöd.


41.Tackar för att de fått sex

Tacka aldrig för att du fått sex. Säg att det var underbart skönt och att hon är öerhört duktig på det hon gör. Men tacka inte. Sex är ett gemensamt utbyte. Det är inget hon ger dig, det är något ni upplever tillsammans, du ger lika mycket som hon. Undantaget är om hon ger dig ett handjobb på stående fot. Då kanske ett litet tack kan vara på sin plats, men överdriv inte.


42. Har dålig hygien

Få saker kan vara så avtändande som dålig hygien, och då särskilt vid de intima regionerna. Var mycket noga med att du är hel och ren då du är ute efter ett litet nyp.


Källa: Lustjakt Svenska AB

lLås dörren!!!

För guds skull, grannen kan ha skaffat kanin! Om du har en hund som är jätte sugen på kaniner och får vittring på kanin med öppen bur utan bevakning, då är det kört. På ett ögonblicks verk, ca 1 min, så är kaninen död och för hunden inte intressant längre, så klart. Och tänk... HELT UTAN FÖRVARNING!!! Korkat Bruttan, du skulle ha sagt till så kanske jag har kunnat stoppat dig???

Jag var på toa och hör hur hon slår upp dörren, jag rusar ut i köket sliter ut en fläskfilebit, som låg i kylen, och rusar ut. JAG ÄR HEMSKT LESSEN!!!!! Skadan var redan skedd och JAAAAAA JAG VEEET!!!! Det är MITT ansvar. Min närmsta granne tyckte att om man bor på södermalm och skaffar kanin så får man faktiskt tänka på att det finns både grävling, räv och lo så man bör kanske stänga buren? En annan bekant tyckte att kanin "pappan" ska vakta sin tunga, att hota att döda nåns djur kan man få fängelse för. Ja ja nog om detta.............

Skämmes!!!

Får jag göra när Bruttan smiter, och som mest skäms jag när hon dödar grannens kanin!

Pappan i huset va hemma, ÅH NEJ!!! Tänkte jag när jag såg han......
Han är nämligen djurhatare, han skulle, en gång för två år sedan, när han kom och sprang i skogen, kasta en JÄTTE sten bumling på Bruttan. Han skrek och gapade så Bruttan började skälla men hon höll sig ca 5 meter ifrån honnom, hon gjorde alltså inget, han va bara galen ändå????
Nu kom han, för jag sa att jag skulle kompensera flickan på bästa sätt. Hans första fråga var  -Det är väl väldigt ovanligt att hundar gör så här????
SUCK!  -Nej sa jag och försökte förklara. Han vill absolut inte lyssna så när han hade malt klart talade jag om att jag föder upp marsvin, om flickan ville ha?
Han skrek  -NEJ! Vi ska INTE ha några djur innomhus!!!! Sen sa han medans han gick att han skulle döda Bruttan om hon kom på hans tomt igen, fast med "lite" finare ord. Ja SUCK igen, totalt oresonlig man. Stackars fru och barn säger jag bara.

RSS 2.0