Huuuuga!

Det va halt i går när jag åkte till jobbet och rädslan slog sina klor om mig. Det har tagit tid att komma över kör rädslan efter älg krocken..... och borta är den inte riktigt. Men bort ska den. Ångesten över vad som kunnat hänt Nicco är värst.
PUSS lilla älskling! Vilken tur vi hade. =)

Fångad!

Fällan har stått bakom huset i 1 ½ månad, jag har lagt dit all möjlig föda. 2 katter har jag släppt ut ur den. I torsdags kväll slängde jag in lite tacoköttfärs och PANG! På lördag förmiddag satt hon där. Stackars Pia som blev skrämd från vettet nästan, när hon höll på att snubbla över den. Jägaren gillrade om fällan när han tagit bort henne, för dom är fler, det va till och med han övertygad om. Otäckt stor va hon ca 25-30 kg, Bruttan väger 24, HUUUUU!!!

Välkommen frihet!

Bilden är lånad men så här ser min nya "bättre begangnade" frihet ut. Jag har inte känt in riktigt än att det är MIN! Min 19:e bil blir det, oj oj oj, inga mer olyckor nu.
Tack vare en BÄSTIS så blev jag med bil igen, han är en av dom få riktigt godhjärtade. En sån som dyker upp tidigt en morgon, bara så där, med ett par lila foppa tofflor och 3 pack sockar, bara så där. Dom är få men dom finns å jag är glad! Tack Micke du är en pärla!!!
Så eftersom jag bara kan så åker jag och hämtar Pia på jobbet, tjinge ling. =)

RSS 2.0