I ur och skur

Går vi i skogen, när matte plockar svamp så får jag roa mig själv....... nosar upp ett par rådjur som jag kan jaga i väg tex. OPPS! Nä hä det får jag ju inte för matte men det gör jag i smyg. Fast det är ganska jobbigt, dom springer fort.


Cilla hon tar allt med ro hon.


I dag regnar det, heeela dagen..... SUCK! Bruttan tycker inte om att bli blöt ovan ifrån. Hon tokrusar när vi är i skogen, kutar av sig fort som sjutton så att hon får gå hem igen. När vi kommer in tokrusar hon också, försöker springa av sig blötan liksom. Gjorde lite fynd i dag trots regnet.

Wilda blev impad.... eller...... tycker hon att jag tar hennes plats?

Förvirrande....


I går lånade jag grannens reflexsele när vi gick på kvälls promenaden. Jag tänkte mig inte för men det är JÄTTE länge sen Bruttan hade sele, hon blev helt förvirrad och kunde nästan inte kissa och helt plödsligt kunde hon inte backa tillbaka runt en stolpe heller. Toppen! Nåt nytt att träna henne med, all hjärngympa är bra, så nu blir det sele ett tag.

Fika främmande


I dag har vi fikat igen min gamla faster och jag. Jag hämtade henne, hon har länge velat komma men ni vet hur det är med den gamla stammen, dom kommer ju inte hur som hellst och bara plingar på dörren, tyvärr. Vi har mumsat varmamackor och rulltårta och hon berättar. Hon hade också stickat sockar till mig, gulle henne. Hon hade varit till doktorn med sina onda axlar, han hade sagt att dom inte skulle ta till kniven sen frågade han henne om hon visste att hon va 87 år gammal? Ja a det vet jag svarade hon. :-D

Skrot.....

Tror verkligen folk att det man lämpar i skogen försvinner av sig själv? Knäppte kort på några grejor som kom i min väg på skogspromenader.

Ja ni ser ju vad det är, det va en pytte smal skogsstig och där va den bara?


En rostig skrivare???

Suck!

Tyvärr kraschade datorn igen, och rejält. Få se om min kära granne kan fixa den eller om jag blir utan nu?????  Tröstar mig med hallonrulltårta så länge. Håll tummar nu!

Så där ja!

Lånade ut den externa hårdisken och vad händer när jag fått tillbaka den och kopplar i den? Jo en krasch utan dess like. SUCK! Ungar! Japp det va sonen..... som lånat den. Ja jag säger bara TACK GODE GUD FÖR Pia

Spring


i höstskogen tycker vi om, trattisarna börjar visa sig lite smått. Härligt är det när solen fortfarande värmer. Sedan gick vi viltspåren vi la i går. Cilla har ju aldrig gått, vad vi vet, så det blev lite hit och dit innan hon fattade. När hon väl fattade så blev allt toppen kul!

Bruttan som brukar tokrusa spåret fram va väldigt duktig och tog det lugnt för en gångs skull, det blir väl ordning på henne med åren?

Miss Morra

Blev hon kallad av helghussen i dag, mycket passande. :-)

Hur som hellst..... Vad har vi gjort? Inte så mycket, spanat lite.

Men vi är på G. I dag fick vi rådjursklövar, så nu är spår lagt som ska gås i morgon. Det ska bli spännande att se hur Cilla beter sig, återkommer. Tjingeling!

RSS 2.0