Rackartyg!

FY! Säger husse när Peace & Bruttan dödat kuddar för att vi lämnade dom en stund. Peace viftar på svansen så soffan håller på att lyfta, Bruttan dök under sängen.


Sen är det bus, mys och kärlek.


Om man lägger upp gosegrejen på Bruttans rygg så törs inte Ester ta den, HA HANA!!!


Hund söker hem???


En vän till mig for ner till länsvet i huddik och tog en titt på henne i går, fin vovve är hon, så hon fick följa med hem, på prov i några veckor till att börja med. Hittills sköter hon sig förnämligt, lite bus är det så klart hon är ju bara 1½ år. Hon va på stan på fm och fick ett nytt koppel, sen har vi varit i skogen och socialiserat henne med andra hundar.

Hoppas nu att allt går bra så hon kan stanna, håll tummar och klor!

Pojk främmande.....

När Bruttan får kill främmande så skäller hon ut dom så att dom bajsar på sig. Stackars Daichi, som han heter, han är en stilig avelshane av rasen shiba. Hon luktade lite på honom sen dök hon under sängen, så intresserad va hon. Han la sig förstelnad på soffan och rörde sig inte ur fläcken föränn det va dags att gå hem.


Suprice!!!!!

Fick jag i dag, en sån så att man gör glada hoppsasteg. Lotta och Arvid är hemma, dom kom och myste med oss, HÄRLIGT!!!!Annars har helgen bestått av mest jobb, har natten i morrgon igen men sen är jag ledig tom måndag kväll ska bli sååå skönt.

Hoppas på sköna promenader och som Peace, slappa lite i soffan.

Ja just ja, helg hussen hjälpte mig att göra Bruttan vår fin, lite kortare och lite bättre. Vad tycks?


????

Det blev för mycket det som hände i helgen. Varför, varför, varför??? Skulle jag hitta hunden (det går väl 200 andra hundmänniskor där), varför skulle min son veta vem det va?? Allt har en mening sägs det, så klart. Hade hunden blivit kvar i bilen ett dygn till om vi inte kännt den??? Otäckt är det i alla fall.

Nu längtar jag till varma vårdagar med lååånga skogs promenader där man kan vädra hjärnan och njuta. God natt på er.

???


Huvudet är tomt, kroppen och själen känns trött och orden har tagit slut.
Vad är det med världen?

Forts,,, konstiga saker händer???


Så här står det i aftonbladet nu, hundens husse finns inte mer.....

Konstiga saker händer ???

I dag innan vi for upp på draghunds SM så åkte vi in och släppte Bruttan i skogen vid LV5, där stod en bil med en hund i, jag tänkte att jag kände igen hunden, funderade inte mer på det sen. När jag kom hem några timmar senare så ringer sonen och säger att en bekant till honnom och hans hund var försvunnen sen i går kväll. JA MEN!!! Det va ju den hunden som satt i bilen på LV5???? Jag ringde en vän och vi for upp, då va kl 17 på em och hunden satt fortfarande kvar i bilen, skakade av stress och rädsla. Jag ringde polisen, for hem och hämtade vatten och köttbullar.Poliserna var där när jag kom tillbaka, dom funderade på hur dom skulle få ut hunden, ville hellst inte krossa rutan. Sen berättade dom att dom sett hunden i bilen där i går kväll kl 23, dom hade också åkt förbi vid 04 men då såg dom inte hunden, dom klev alltså inte ur och kollade. Hunden är nu hos min son och vilar sig, hon är vid gott mod, Kanske lite glassplitter i en tass? Jag for nämligen upp nu i kväll och kollade, dom hade krossat rutan, bilen står kvar med massor med glas på backen. Min bytta stod där så hon hade fått vatten, stackaren. Ja det finns mycket att fundera över...... Känner i alla fall att jag gjort dagens, kanske årets goda gärning?  Viktigast är att hunden mår bra och hon ligger nog nu och tar igen sig, som dom här gjorde i dag på draghunds tävlingen.

GRÄÄÄDDDDE!!!!!


Japp jag tycker att grädde är GOTT, mumsfillibabba mmmmmm....... Nicolina och jag vi både dricker och äter grädde. En gång ringde Niccos mamma och undrade vad jag lärt henne? Hon ville ha vispad grädde på rostmackan... OCH???
Pratade med en vän i kväll, sa att jag va sååå sugen på nåt, tänkte vispa lite grädde och äta. Men så kom jag på att jag hade 1 kexchoklad i skåpet. -Jamen då tycker jag att du ska ta kexchokladen, sa min vän lite fint. Andra människor som inte är så finkännsliga dom säger -GRÄDDE!!!! GUUUUU VA ÄCKLIGT! MAN KAN INTE ÄTA BARA GRÄDDE! Jo ho då det kan man visst det, trallalalalalaaaaaaaa.

  • 5dl grädde
  • 1 1/2dl hallon
  • 1 tsk flytande honung

Lägg hallonen i en bunke och häll över grädden och den flytande honungen. Har du inte flytande honung så kan man micra burken lite så att det blir flytande. Vispa allt tills grädden fått lagom konsistens. Servera i fina glas och dekorera med ett hallon eller myntablad.

Fler tips tas gärna emot. =)

Go Natt


Våra dagar...

Har bestått av mys på alla de sätt, och lite galenskap naturligtvis.

Skogs mysMarsvins mys, dom kan leka och pyssla med dom hur länge som helst.Måla fötterna med vattenfärgs mysStörsta snöhögen mys


Lite dator mys


Hundbus å mysSen är det ju alltid en massa överaskningar i kameran.
Här lite posè =)
LOVELOVELOVE!!!

ONT! Igen!!


Nu är det inte tassen, utan magen. När jag hämtade henne i söndagskväll va helghussen så orolig, hon hade inte bajsat på 2 dagar???. Jag gick, gick å gick, inget hände. Senare på kvällen kom hon och pep, vilket aldrig händer, vi gick igen men det kom inget, suck! Kl 02 hör jag hur hon tassar runt, runt, runt och piper, upp och på med kläder JÄÄÄSP! Gå, gå, gå, tillslut kom det lite. Vet inte om hon har satt i sig nåt eller vad det är??? TIPS GÄRNA? I natt fick jag sova till 05, då hör jag samma trampande, pipande + att hon hoppar på dörrhandtaget för att komma ut. Inte det roligaste att gå nattpromenader kan jag säga. Nu ska jag koka ris få se om det blir bättre??? HOPPAS!

Possitivt: Klon växer och växer så nu kan vi nog sluta med nagelack, otroligt vad den växer fort. GLAAAD!

Bästisar


Nu är bästaste, bästa sällskapet här, så nu ska vi myyysa i några dagar.
Återkommer.

Sunny day........


Oj vad energi och glädje man fylls med när vädret är på sin soligaste sida. Det blev en prommis på 2 timmar. Och vipps där i djupastesnö skogen kom det "kompisar", den ena lite roligare än den andra. Vi känner inte varandra än så Bruttan är lite, eller ganska mycket, försiktig när det gäller nya bekatskaper. Hon har ju fått sina duvningar så hon är klok att akta sig. Men det gick bra, bara hon blir varm i pälsen så, det kan ta en stund ibland. Jag är himlarns trygg med att ha henne okopplad, visst kan hon få bus attacker och inte lyssna, men hon ger sig ALDRIG på någon, då sticker hon hellre.

Så här trött är hon nu efter dagens utelek.

ZZZZZZZZZZZZZ

Jag säger bara..... Han äger!!!


Maggie hade köpt biljetter, och jag måste säga att det var över förväntan, vilken rock farbror! Låtarna va bra och för att inte tala om ljussättningen, imponerande. Det kändes som han hade velat spela två timmar till när det var över, han bara stod där och njöt och vi med förståss. Det va det bästa drag jag varit med om i en tonhallen konsert i alla fall. Tusen tack Maggie för en mycket tillfredställande kväll, nu kommer jag att sova gott, du med hoppas jag? KRAAAM!!!

JO, just ja, han berättade att bilden är tagen i november, under en snökanon i åre, mycket oskönt.

Bjuder på den här som godnatt sång.

Vädret.....


Har inte varit till belåtenhet speciellt många dagar i vinter. Så fort jag varit ledig har det antingen varit -25 eller snöstorm. Och pga Bruttans klobrott så har vi ju inte haft så mycket frilufts liv. Men nu i helgen har vi varit i skogen, jag tackade högt i min ensamhet den tappre som plumsat upp stigar till vår stora glädje, jag har undrat så vem denne tappre är? I dag träffade vi dom! Det va Gandi och hans Matte, hon sa  -Är det bara du och jag som går här nu?  Ja jag tror det? Hundarna va super lyckliga, tok rusade och busade, det va länge sen vi träffades.

Tack Gandi med Matte för att ni har gjort skogen framkomlig under min konvalecent.
/BRUTTAN

RSS 2.0