Söndags prommis


Va och gick med hundarna i skogen i går, så hör jag att Bruttan börjar att skrika, så där som hon gör när hon är rädd för något. Jag ser att det står ett äldre par lite längre fram, gubben skriker som en dåre. Jag går fram och kopplar Bruttan och ber om ursäkt att dom blivit skrämda. Då säger gubben - Nästa gång jag möter en hund ska jag ha en pinne och slå den med. Vad säger man? Ja ha fick jag ur mig, då säger han - Ja jag ska slå den här, han pekar på nacken, så knäcker jag nacken på den. Mitt svar blev att man väljer ju om man vill döda eller värja sig. Stackars tanten höll på att skämmas ihjäl. Jag blir hur som hellst så himla lessen över att folk måste vara så elaka, det känns som att vi inte kan vara nån stans med våra hundar.  Skulle ju inte ha henne lös om jag inte litade på henne. Hon skulle inte ha skällt heller om inte gubben stannat och viftat och skrikit.

Ja ja, man får väl ta det? Nu ska jag ut i snön.

Kommentarer
Postat av: missgranby

sv: TACK!!!!!ja blogga tröja!



svårt det där, jag och niklas är rädda för lösa hundar, och kan bli mkt less om man på liten gångväg möter en lös hund. jag brukar gå ner i diket nästan om hunden går nära mig. niklas har blivit biten o jagad flera gr av lösa hundar. en gång fick han sparka en hund på nosen för den höll på att hugga honom i benet när han jobbade en gång och bar paket. rädsla kan göra en arg men jag skulle ALDRIG säga ngt sånt där. och den gubben är säkert bara en sjuk störd gubbe :p som själv borde kopplas! HAHA!

2009-03-23 @ 11:38:32
URL: http://missgranby.blogg.se/
Postat av: Häxmamman i Jämtland

Ja du, du skulle ha sparkat han på smalbenet Grrr vicken sicken Gubbstrutt...



Man kan ju undra hur han är mot tanten sin, stackars gumma/Kramar

2009-03-23 @ 14:02:49
URL: http://stickmonster.bloggagratis.se/
Postat av: Häxmamman i Jämtland

Nu är det så här att jag blev utmanad på en långlimmerick och jag tänkte fråga om jag får utmana dig...



http://stickmonster.bloggagratis.se/2009/03/20/1503881-utmaning-med-att-skriva-en-langlimmerick/

2009-03-23 @ 14:04:09
URL: http://stickmonster.bloggagratis.se/
Postat av: Maggie

2009-03-23 @ 17:16:54
Postat av: Maggie

Ja vad säger man??? Man blir bara trött.... Visst kan man förstå att folk blir rädd för lösa hundar, men om man nu prompt vill vara helt sjukt elak så hjälper det ju inte med att döda, det är ju sjukare...Frun var det nog mest synd om, stackarn.... men jag håller med dig man borde få ett område av kommunen där bara hundmänniskor är!!

2009-03-23 @ 17:24:52
Postat av: peter pc carlsson

Lät inte trevligt. Antingen har han eller frun hundskräck. Eller så hade han en ovanligt elak hemoröjd som trängde och gjorde honom grinig. Vad vet jag ;-)

2009-03-23 @ 18:06:51
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: Bjorne

En pungspark och ha de gott skulle du gett och sagt,och tur att min undersökning inte stämde på dig,för då hade du haft en ful hatt du med,och arbetskompisen har kanske 2 kor men är nog den mysigaste jag träffat här i Sundsvall,vore alla som han skulle inget ont i värden finnas,ha en bra kväll.

2009-03-23 @ 19:57:53
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Häxmamman i Jämtland

Vad skoj att du ville ta utmaningen/Tack för det

2009-03-24 @ 07:10:30
URL: http://stickmonster.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0