ÄNTLIGEN!!!

Har nu i 2 v haft JÄTTE dålig uppkoppling och ingen tv. Äntligen, äntligen har telia fått fingrarna ur...... Så nu funkar det som det ska, det är inte roligt när man försöker lägga upp bilder eller logga in på kommunsidan och VIPPS så försvinner HELA sidan. Det finns mindre irriterande saker, och mer också för den delen.
Jag börjar nog att bli en sån där grinig surkärring känns det som???
Det är nu så att jag hatar att klaga och gnälla men i bland brister tålamodet. Har nu ett antal gånger fått tömt tvättmaskinen och tummlaren, städat mig in i tvättstugan. Jag kan inte stå på min hyrda parkering, nån annan står där eller står ivägen. Jag får hundskit på skorna när jag går på gården. Det är ju nu inte bara 1, 2, 3 ggr det händer. Hur många gånger får det hända er innan bägaren rinner över???
OCH det är absolut INGEN ide att säga något, det sker INGEN ändring.

Nu till nåt roligare! Har börjat socialisera dom små lite, om en par veckor så börjar dom ju springa omkring. Så i går fick dom komma fram och vara med pappan en stund. GULLUNGARNA!


Mamma pysslar om. :-)

Kommentarer
Postat av: Kicki

Tjena tjena! Lava tackar för grattis, ja, tänk alltså... vad tiden går... hahahaha. Klart hon ska bli 100, vi ska gå jämte varann jag och Lava på knarriga ben.



Vilka söta bebisar du har!!!



Vi ses på lördag? Kram!

2009-11-27 @ 03:56:18
URL: http://www.fyraben.com/Lava
Postat av: lotta

du är ingen surkärring! men det finns många skojjare där ute som gör en arg. får försöka undvika dom, vifta bort skiten!

på ica igår fick jag betala för 2chipspåsar ist för en, sånt blir ja arg på. och då man råkar stöta in i någon, ber om ursäkt o får en sur blick tilbaka! då jävlar.

vi ses till juletid siwa!

2009-11-28 @ 01:16:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0